[ Balkong inspo ]

 
Jag har fått så oerhört mycket frågor om min inredda balkong (ni hittar en massa inlägg genom @mylivinghome på Instagram). Jag har två ovanligt stora balkonger (drygt 9 kvm), denna är inte inglasad tillskillnad från den andra. Väggarna består av vitmålad betong med en ganska grovt strukturerad yta. Jag valde att måla väggarna (halvvägs upp) med mur- och putsfärg, en mörkgrå färg från Biltema. Golvet och de vackra designskärmarna kommer från JABO. Designskärmarna finns i olika utförande och även i vitt. Det fina med dessa är att de förutom att de kan skruvas upp i princip var som helst, så kan de förankras i marken med staketstolpar. 
 
Svart upplever jag  ger en mer ombonad och mysig känsla, så svart och mörkgrått har varit de genomgående färgerna i min inredning. Golvet är trallar man helt enkelt "klickar ihop". Att lägga hela golvet tar drygt en tio minuter (av denna storlek) om man är snabb i svängarna. Jag har ägt en del trall genom åren, och såhär efter drygt ett års anvädning kan jag konstatera att detta är n utav de varianter med allra högst kvalitet jag någonsin stött på. De är lite dyrare men såhär i efterhand hade jag inte valt något annat! Kvalitet, helt enkelt! Rekommenderas väldigt varmt, tack Jabo!
 
Förutom den självklara inredningen såsom golvtrall och möbler har jag också valt att inreda med solcellsbelysning som den enda belysning. Dessa kommer från [Star Trading] och är helt fantastiska! Ska bli intressant att se deras vårnyheter också inför 2023!
 
 
 
 
Alla växter är faktiskt konstgjorda (!) och kommer från min favorit vad gäller konstgjorda växter - [Artflowers.se]. Jag väljer aldrig någon annan när det kommer till konstväxter - det fina med dessa är att de är UV-beständiga, så att ha dem på balkong eller uteplats resulterar inte i några "solblekta" växter. Det är ingen självklarthet hos billigare kedjor som säljer konstväxter.
Utemöbler/loungemöbler från Beliani. Möblerna består av ett set som kan bilda en tresits soffa med divan + ett soffbord. Jag valde dock att dela upp soffan i två sektinoner, på så sätt har jag fått ut fyra sittplatser mitt emot varandra.
 

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?