Köksvåg till fyndpris

Idag hittade jag och min man en utförsäljning här i stan med inredningsprodukter. De hade ett erbjudande om att fylla en kasse med precis vad man ville och bara betala 250:- för alltihopa. Vi köpte faktiskt två kassar sammanlagt som vi öste på till max, haha. 
Det som kändes så himla underbart (jag svävade nästan som på moln efteråt...) är att de bara hade en massa oerhört bra och fina märken. Absolut inga skitsaker.

Trots att det bara är i början utav januari så har jag nog ändå redan hunnit med att göra årets fynd.
Jag har fyndat en köksvåg, en massa (!) köksprodukter i rostfritt stål, proppfullt med interiör och inredning (från bl a Koziol), morgonrockar och mycket mer.
Skulle ni se allt jag köpt idag (för en så billig peng) skulle ni garanterat bli chockskadade. Värdet utav allt vi köpte är minst 2500:-. Jag diskuterade detta fenomenet med min väninna, och vi kom fram till att det varit så äckligt billigt så att man nästan blir förbannad, haha.

 

För oss sushiälskare

För oss sushiälskare känns det ju faktiskt ganska viktigt att ha ordentliga sushiredskap till hands när (eller snarare om...) man ska göra sin egen sushi. Helst ska de vara i jordnära färger och utav naturmaterial. Bambu, keramik och cederträ kännshelt rätt.
Inte bara för att sushiredskap är fina - de gör att det också känns roligare och mer "ordentligt" att äta sin sushi. :-)

Tycker inte ni det också?

Vill ni förresten veta en liten hemlis? Jag - ett stort och hängivet sushifan - kan inte äta med pinnar. Och har aldrig försökt heller, om jag skall vara helt ärlig. Jag kommer tyvärr få skämmas ihjäl om jag någongång skulle få för mig att åka till Japan. Den dagen, den sorgen.

Tills dess äter jag min sushi enligt grottmänniska-metoden (alltså med fingrarna) eller med fuskpinnar, som visas här nedan.

 

Välkommen till min nya blogg!Hej, och välkommen till min nya blogg!


Jag kände att det var dags för mig att öppna en specifik inredningsblogg på nätet, eftersom jag faktiskt har ett stort inredningsintresse. Det kändes inte helt rätt (eller smidigt) att blogga om både mat, bak och inredningstips i samma vända. Lite måtta får det liksom vara på det hela (fniss). Och det är nu alltså därför som jag har öppnat "Inredningstipset.se", här på nätet. Som ni förstår - utav domänet att döma - är det busenkelt att hitta hit. Skriv bara www.inredningstipset.se så slussas ni hit automatiskt.

Hoppas att ni hittar något läsbart i bloggen.

/Malin

Om Inredningstipset.se

 

Vill du vara med?