[Sockersöta detaljer]

 
Lite nya detaljer i lillans hörna. Lillan är numera inte är så liten, hela två år (!) känns galet mycket och hur snabbt växer inte de små liven egentligen?! Nu börjar vi längta tills vi får chans att flytta till större, vi satsar på en femma i nästa bostad men det lär dröja ett tag för bostadskön i vårat område verkar vara lång... och vi vill inte flytta någon annastans - i alla fall inte jag - just nu.
 
Den sockersöta klänningen på bilden nedan kommer från svägerskan, barnens faster, som bor i England. De har så galet fina kläder där och det är såklart roligt att ha något i garderoben som inte "alla andra" har. H&M känns ju så enformigt!
 
Kristallkandelabern "Retro Accessories Kandelaber" kommer från <RoyalDesign.se> och jag är galet förtjust i den! Vi har två stycken hemma, det fina med dessa är att de passar in i precis varenda rum och de har fått flytta från hallen, till sovrummet... och sedan till vardagsrummet. Är nästan så att man skulle behöva en uppsättning till varje rum, haha!
Jättesöt, självstående bokstav med [batteridriven] belysning inuti! Är den inte jättesöt?! Jag beställde den från @lamporbythilda, från instagram. Inredningstipset kan ni även följa på instagram på kontot @mylivinghome.Man kan få vilken bokstav man vill, och jag tror dessutom att det går att få bokstaven i vilken färg man vill. Jag valde "A" som i Anisah (lillans namn) och en babyrosa färg. Den lilla vasen med orkidéen i är köpt från Netto för några månader sedan.
 

[Kristallkandelaber]

 
Spana in dessa - helt otroliga - "Retro Accessories Kandelaber" från Villeroy & Boch. De är rätt mäktiga i storleken (mäter nästan 50 cm) och är verkligen fantastiska. De gör sig lika fint på det findukade bordet, som i vardagsrummet... eller varför inte i sovrummet med romantisk touch? Än så länge har mina kandelabrar fått en plats i hallen, på de små konsolhyllorna på väggen. De har faktiskt stått tomma ganska länge, har inte exakt hittat vad som skulle passa på dem men nu känns detta helt rätt. Fint, eller hur? Kommer nog även se framöver hur de passar i sovrummet på två romantiska sängbord. Håll utkik så får ni se!
 
Produkter från anrika Villeroy & Boch kan vara rätt svåra att få tag på i Sverige, men RoyalDesign.se har en hel del produkter från dem och så gäller även dessa underbara kandelabrar. Ni hittar dem <här>.
 
 
Till vänster: Kromade, fyrkantiga lyktor med handtag. Konsolhyllorna (de små på väggen) är utav märket <Different Design>. Till höger: Den konstgjorda rosbuketten är handgjord och kommer från <Artflowers>.

[Bordsparasoll II]

 
Det härliga bordsparasollet som tidigare har stått i vardagsrummet (där det faktiskt passade väldigt bra - läs gärna mer här) har fått flytta ut på balkongen. Väldigt mysigt är parasollet och passar nog in i varenda rum. Bordsparasollet kommer från <Pickedout> och finns även i grått utförande, funderar över om jag nästan inte skulle behöva ett grått också... ;-)