Lantlig vägghylla

 
 
 Tänkte visa mitt senaste fynd - världens sötaste vägghylla med fyra lådor och zinkdetaljer (bara zink på framsidan) och avlastningshylla ovanpå. Är den inte jättefin?! Gillar också att handtaget till lådorna består utav en liten "ring" man drar i. Väldigt gullig detalj!
 
Kruxet är bara att jag har inte riktigt har kommit på vad jag ska ha i lådorna - men å andra sidan kan man väl inte få för mycket utav förvaring hemma... eller hur? 
 
   
Till vänster: Fin liten växt - kommer inte ihåg namnet på denna, någon som vet? Till höger: Glasburk från <RuthGreta.se>.

Snart ett minne blott

 
När vi skaffade vårat ekbord för två år sedan (fick för mig att det var tre år, men det är faktiskt bara två...) så var jag verkligen jätteförtjust i det. Jag gillar såklart själva bordet och stolarna, men har faktiskt tröttnat något enormt på nyansen... Jag är bara så less på det! Det känns så "träigt" på något sätt, för gult i nyansen.
 
Jag fick en idé för ett tag sedan om att betsa bordet (och stolarna) så att det få en mer "rustik" känsla, lite mer valnötsfärgat. Alltså mera åt det bruna hållet. Det tror jag skulle bli hur snyggt som helst! Tänkte ge mig på detta projekt nästa vecka och jag kommer förstås att visa före- och efterbilder på resultatet samt berätta hur jag gick tillväga, för er som kan tänkas vara intresserade utav mina DIY-projekt.
 

Detaljer i köket

 
Har ändrat om lite i köket, på vägghyllorna - i den så kallade "kaféhörnan". Nu håller porslinet bl a en lite mer enhetlig känsla och jag tycker att jag fått till den där rustika stilen (och lite industriella) som jag kände att jag ville ha. Känns mysigt!
  
  
Många detaljer från IB Laursen: Tavlor (även "plåtskylten" längst upp på översta vägghyllan), porslin, glaskupa och glasvas kommer allesammans därifrån. Många utav IB Laursens produkter kan ni hitta i webbutiken <Magasin Hemmavid>, en webbutik jag rekommenderar varmt!