Tävling! Vinn ett presentkort från Belysningsdesign.se

Nu är det dags att köra igång ännu en tävling för er läsare! Denna gången med ett bidrag ifrån Belysningsdesign.se. <länk> och fraktfri leverans.
Det som ligger i potten är ett presentkort till ett värde utav 1000 kronor.
Alla kan vara med och tävla, även du som inte har en egen blogg. Du som dock har en egen blogg har tillfälle till dubbelt så stor vinstchans, nämligen två lotter i tävlingen (istället för en).


Detta behöver du göra för att vara med och tävla:

För dig som inte har egen blogg:
Skicka mail till minst tre personer och tipsa om tävlingen. Länka till Inredningstipset.se och även till Belysningdesign.se. Du väljer själv vad du vill skriva i mailet. Glöm inte att skicka en kopia utav mailet till mig (inrednigngsipset@live.se) så att jag kan se att du verkligen har tipsat dina vänner. Skriv sedan en kommentar och berätta vilken lampa/lampor från Belysningdesign.se som du vill köpa för pengarna.
För dig som har blogg:
Skriv ett inlägg på din blogg och tipsa om tävlingen. Länka till Inredningstipset.se och även till Belysningdesign.se. Du väljer själv vad du vill skriva i blogginlägget, men länka gärna med bild/bilder. Glöm inte att skicka länk till din blogg så att jag kan se att du verkligen har tipsat om tävlingen för dina läsare. Skriv sedan en kommenar och berätta vilken lampa/lampor från Belysningsdesign.se som du vill köpa för pengarna.
Tävlingen pågår fr om idag och två veckor framöver - sista tävlingsdagen är den 4:e oktober. Vinnaren presenteras den 5:e oktober.

Vinnare utses genom en slumpgenerator.

Lekstuga efter hus

Dagens lekstugor är väl inte riktigt detsamma samma som förr i tiden. Klart fyller de sin funktion för lek, fantasti och utveckling - men standarden är om något höjd!
Lekstugor á la lyxiga funkishus har kommit att bli mer och mer populära. Föräldrar vill gärna matcha sitt eget hus med barnens krypin, och bor man i ett funkishus så vill man klart att barnen skall avspegla sig och sitt eget. "Äpplet faller ju inte långt ifrån trädet", sägs det...

Dagens lekstugor har extra breda dörrar, ordentliga ljusinsläpp och t om sovloft. Låter som en riktig dröm, inte sant?
Har ni en lekstuga hemma - hur är den i sådana fall inredd?

Vad skulle du placera i en steghylla?

Jag är på jakt efter en steghylla och har idéer om var jag ställa den, och vad jag skall placera i den. Många väljer att placera sin steghylla i badrummet, som faktiskt känns båe snyggt, och praktiskt. Att placera handdukar och diverse småplock/dekoration har kommit att bli en klassiker i många badrum!

Var skulle du ställa din steghylla, och vad skulle du placera i den?

Här är några utav mina idéer:

Unika, nytänkande trappor

Trappor finns i nästan varje villahem, och lägenhetsbyggnader är sällan inte något undantag heller nuförtiden.
I varje hem fyller våra klassiska trappor sin funktion, men dagens konstruktion utav de moderna trapporna ser allt annat än klassiska ut... ta en titt på dessa modeller nedan och andas nytänk.

Kan någon utav dessa modeller bli din "...stairway to heaven?" ur inredningssynpunkt?
Skulle du klara dig utan de klassiska trappräckena?
No matter if your'e black or white...


Inspiration för svart-vita badrum - hade du vågat inreda med en så stor kontrast, utan minsta tillhygge utav färgstänk?
Svart - eller - vitt.


Kanske gillar du inte det konkret svarta, utan föredrar svart inredning mot en färgad vägg? Tänk naturfärger när du inreder ditt badrum - vatten och "naturligheter" går bra ihop och ger en känsla utav feng shui.