[Uppdaterat på hyllan]

 
 
Då och då byter jag ut lite detaljer på vägghyllorna jag har i köket. Är väldigt förtjust i dessa och min "kaffehörna" - det är faktiskt något som används dagligen hos oss, antingen för just en snabbtillgänlig kopp kaffe eller te. Mysigt, särskilt nu under höst- och vinterhalvåret!
 
Nu har jag bytt ut delar utav mitt grafiska porslin till mer vitt - kopparna och assietterna på första hyllan är i samma serie som mitt matporslin; "Maria Teresa" från [Exxent]. Blev en fräsch uppdatering, vitt och enkelt kan aldrig bli fel!
 
Porslinet från Exxent hittar ni även hos [Zerazza].

[Porslin "Maria Teresa"]

 
Nu har jag uppgraderat hemma med nytt porslin (och även helt underbara bestick), jag personligen älskar vitt porslin - det är fräscht och lyfter fram alla färger i maten man serverar. Just denna serie [från fina Exxent] heter "Maria Teresa" och passar så bra ihop med mina köksstolar och resten utav köket - mycket vitt har det blivit senaste tiden.
 
Besticken "Barock" är även dem en storfavorit (bättre bilder kommer). De har liksom lite vikt i skaftet och ligger bra i handen - det är något jag föredrar, och såklart lyfter fina bestick (och porslin) en hel bordsdukning!
 
 
Porslin och bestick "Barock" från [Exxent], deras produkter går även att hitta hos [Zerazza].
 

[Liljor på köksbordet]

 
Liljor är så fina och fräscha blommor! Jag tycker nästan de är finast innan de har slagit ut, och jag föredrar dem vita. Doften påminner mig om våra resor till Turkiet, det är inget jag har tänkt på där och då, utan det är något jag kan förnimma såhär i efterhand... antagligen har de mycket liljor i Turkiet, eller en växt vars doft påminner om dem.
 
Jag har även hunnit skaffa hem några jättefina konstgjorda liljor från [Artflowers], bild på dem kommer i dagarna. 
 
 
Skönaste stolarna "Hermione" från [Chilli] - galet fina, det bästa är att nästan dem är i skinn och därmed avtorkbara. Sittkomforten är hög dessutom, man kan likaväl sitta kvar vid köksbordet istället för att lämna.
 Glasen kommer från [Rivièra Maison]