[Strålkastarlampa]

 
Här kommer lite bilder på strålkastarlampan [från Buildor.se] jag berättade om häromdagen. Det är en golvlampa som står i vardagsrummet, och som ger en sådan där mjuk och härlig belysning som passar särskilt på kvällar när man vill ha lite dämpad belysning. Just nu är den placerad på en tillfällig plats - det kan hända att det blir lite annorlunda sedan när nya sofforna är på plats, mycket hänger ju på dess placering!
 
Lite nytt har hunnit ta plats hemma, bl a dessa långsmala vitrinskåp (se nedan). Jag har ett vitrinskåp vardera ståendes på hörnet bredvid stora fönstret i vaerdagsrummet. Knopparna har jag bytt ut och använder numera diamantknoppar. 
 
Snygg-kudden! Dock osäker på om de passar in sedan med nya sofforna (mörkgrå sammet).
Golvlampan kommer från [Buildor.se]

[Vardagsrum]

 
Lite bilder från vardagsrummet häromdagen - visst gör en fräsch bukett (dock i detta fallet konstgjord, hehe) ganska mycket för helheten?
 
 
 
Till vänster: Helt fantastiskt tårtfat (eller vad man nu vill använda det till) [Rosaria] - är helt galet förtjust i denna och den kommer ofta att användas som en inredninsgdetalj här hemma. Till höger: Buketten är en gammal variant (handknuten), fortfarande en utav mina favoriter - från [Artflowers]
Den nya golvlampan jag nämnde höromdagen skymtar ni i bakgrunden, en "spot" i krom och industriell stil från [Buildor], jag visar fler bilder inom kort!

[Randiga bordslampor]

 
 
Dessa två bordslampor har jag nyligen införskaffat [från Buildor.se] och dem har jag placerat i vardagsrummet just nu - ståendes på kaminen. Har även skaffat en annan golvlampa, en så kallad "strålkastarlampa" med kromdetaljer som är helt galet snygg!
 
 Framförallt känns dessa bordslampor väldigt lättplacerade och jag har egentligen en annan plan hur jag skall komma att använda dessa - just nu får jag dock ligga lite lågt, då vi väntar på sofforna till vardagsrummet. Drygt "bara" 2,5 månad kvar...