[Airboard från AirboardSverige]

 
Vi har skaffat en airboard! Wihooo!
 
Jag tror inte riktigt att någon har undkommit dessa "Airboards"; sommarens hetaste tekniska pryl de senaste två åren. Lika hett då som nu - och jag tror definitivt att dem är här för att stanna...
 
En airboard är så pass unik uppfinning egentligen att den inte behöver någon vidare förklaring, som sagt tror jag inte att någon har undgått detta fenomen med denna roliga pryl! Det har ju känts lite som en "djungel" med alla dessa airboards som finns tillgänliga att köpa, och jag vet att en del haft problem med tekniken med deras airboards (från andra återförsäljare). Det kändes ju lite svårt att välja rätt i "airboard-djungeln", men jag upplevde att köpvillkoren och i synnerhet produktens kvalitét kändes bäst hos [AirboardSverige] där våran airboard kommer ifrån. Man får hela 2 års garanti på sin airboard, det känns nästan som ett "bevis" på att produkten är gjord för att vara hållbar.
 
Våran airboard skaffade vi främst till våra två äldsta barn som är 6 år och snart 9 år gamla. Vi var lite tveksamma till en början om 6-åringen skulle klara av att hantera den, men det går utmärkt! Kan tilläggas att jag som vuxen var lite tveksam till om jag "någonsin skulle kunna köra den" efter en första testomgång - det kändes nästan omöjligt att lära sig... MEN, när man väl har fått in tekniken så sitter det som smort! Och det går snabbt! På bara 5-10 minuter så sitter det och det är riktigt slita sig ifrån den och att sluta köra. Det är väldigt roligt för både barn och vuxna! Man kan ta sig fram riktigt snabbt på den, och för mindre barn skulle jag rekommendera att använda hjälm.
 
Fjärrkontrollen har fyra knappar, som styr olika funktioner:
- Användarläge ("Off- och on"; två olika knappar)
- Signalhorn (en "tuta", helt enkelt)
- Användarläge (med denna knapp kan du ändra mellan normal och avancerat läge)
 
Fördelar:
- Har fjärrkontroll med funktioner man faktiskt får användning för
- 2 års garanti
- Laddar snabbt, mellan 1-2 timmar
- Inbyggd Bluetooth och högtalare (med bra tryck!)
- En väska ingår i priset
- Samsungbatteri (kvalitét är ordet!)
- Inbyggt överhettningsskydd
- Laddning avbryts automatiskt när batteriet är fulladdat
- Certifierad laddare som garanterar en säker laddning
- Hastighet 12-15 km/h (vilket är mer än tillräckligt för det går riktigt snabbt!)
- Varningssignal när maxhastigheten är uppnådd
 
 
 
 
Det har blivit väldigt populärt bland barn att köra airboarden "på knäna" istället för ståendes. Det är en lite rolig ankedot och egentligen inget som förvånar - att barn hittar alltid sina egna sätt för saker och ting...
 
 

[Posters i hallen]

 
För ett tag sedan köpte vi ett skoskåp "Hemnes", från Ikea. Denna har vi i lilla hallen. Det jag gillar med detta skåpet är att man ovanför denna kan skapa en plats för blickfång och detaljer, men det stod tomt där ett tag för jag visste helt enkelt inte riktigt vad jag skulle lägga där. Först hade jag en silvrig spegel, och därefter en rund spegel med mosaik... men inget av det kändes riktigt rätt!
 
Jag slog tag i saken och beställde två stycken posters med modetema, en "Coco Chanel" och en klassisk "Prada Marfa"-poster. Båda kommer från [BGA Fotobutik]. När de kom kändes det direkt sååå rätt! Växten intill ska dock bytas ut - det blev bara en tillfällighet för att fylla ut. Jag funderar faktiskt på en fin kaktus eller annan växt - har redan börjat kika in alternativ hos min favorit [Artflowers], kan verkligen rekommendera deras helt fantastiska konstgjorda växter.
 
 
Så galet nöjd med både posters och ramarna till. Beställde allt från [BGA Fotobutik], smidigt med allt från samm inköpsställe. Dessa posters fanns i alla möjliga storlekar, gillar när man kan skräddarsy dem efter sina egna önskemål, och dit dem skall passa.
Rosbox "Chanel" med vit, konstgjord hortensia - kommer från [@luxfavors] på Instagram.

[En blombukett]

 
För några veckor sedan fick jag en jättefin bukett från vänner som kom över på middag, alltid så härligt och fint med en fräsch bukett! Och jag som älskar just vita blommor. Buketten stod sig lika fin även efter två veckor... därefter gick det ganska snabbt tills den dog. Jag är dessvärre dålig på att ta hand om färska blommor (det är därför jag älskar konstgjorda, haha) men jag blir alltid lika glad varje gång jag får en bukett.
 
 
 
 

[Utomhusspel: Kubba som ett proffs!]

 
 
Är inte kubb världens roligaste utomhusspel, så säg?!
Det var faktiskt ett antal år sedan jag spelade kubb, men nu när man själv har lite större egna barn är detta ett väldigt roligt tidsfördriv utomhus under vår, sommar- och höst.
 
Detta fina kubbspel - en riktig proffsvariant i lackat rubberwood - från [Spelexperten] fick jag hem för någon vecka sedan, vi passade även på att klicka hem ett klassiskt "Boule"-spel, även detta är ju oerhört roligt för både barn och vuxna. Man förvånas faktiskt över hur tunga boule-kloten är, de mer "ordentliga" boule-kloten är ju ganska rejäla, inget för småbarn precis... :-)
 
Brukar ni också spela kubb? Tips på andra sommarlekar- och spel?
 
Detta proffs-kubb är jättefint och andas verkligen hög kvalitét! Kubb tycker jag är ett riktigt roligt tidsfördriv tillsammans med familjen när man grillar.