Liten rottingbricka

 
Häromdagen berättade jag att jag köpt en väldigt fin brun/grå rottingbricka från Netto. Här är den! Visst är den fin? Egentligen hade jag letat efter en bricka som påminner om den variant som finns hos anrika Artwood, en större bricka med höga kanter och kryssmönster på sidorna. Väldigt snygg! Denna brickan fick dock duga och den kostade ynka 49 kronor.
 
Dock såg jag senare att Netto hade exakt en sådan bricka jag letat efter på kampanj just denna vecka, så givetvis blev det ett besök där igår igen. Den är helt fantastiskt fin och verkligen billig (179 kronor)! Det fanns även en fin brödkorg som jag funderade på att köpa men jag avstod just då, får nog fundera lite tilll.
 
 
Fina väggkonsoler från <Different Design>. Jag har haft dem hängandes ungefär ett halvår men jag har fortfarande inte riktigt kommit på vad jag skall ställa på dem. Funderade på två likadana, vita ljuslyktor men har inte hittat de perfekta ännu.

Rottingspegel (ett Nettofynd)

 
Jag tror inte att det har undgått någon utav oss inredningstokiga att Netto (tro't eller ej) har hakat på i ett inredningssammanhang och har faktiskt ibland rätt bra grejer i olika veckokampanjer. Jag har insett att man kan hitta en hel del fina inredningsdetaljer - och faktiskt har det blivit en hel del köp senaste veckorna.
 
Häromveckan köpte jag en fin rottingbricka (vilken var PRECIS sådär härligt grå/brun som jag verkligen letat efter...) och små orientaliska ljuslyktor. Skall visa bilder på dessa inom kort.
 
Idag kunde jag inte låta bli att också köpa med mig en rottingspegel hem. Jag fingrade på den först - men ångrade mig och la tillbaka den... i slutändangick jag tillbaka och hämtade den - och det är jag bara glad för, för den passar perfekt till den fina rottingbrickan och jag tycker att den passar utmärkt att ha som bordsdekoration. Detta har jag sett att många norska inredningsbloggare gör (som för övrigt har en helt fantastisk stil, lite lyxigare till skillnad från oss svenskar), då de använder speglar som bordsdekoration/bricka och det är väldigt snyggt! Det blir en riktigt tjusig detalj i köket!
 
 
Till vänster: Den fina vasen OCH orikidéerna (stänglar) fyndade jag i helgen i Ullared. Ullared i all ära, men jag har märkt att de har börjat att bli mycket dyrare. Man gör helt enkelt inte lika många fynd längre. Men vasen är jag oerhört nöjd med, ångrar inte alls att jag köpte den. Servetthållaren kommer från <Lene Bjerre>. Till höger: Ljusstakar på fot från <Lene Bjerre>. De små ljuslyktorna (och den lilla vasen) med silverkant kommer även dem från Netto.