[ Läcker kristallkrona "Versailles" ]

 
Intressant att lampor och belysning alltid har sådan betydelse (och helhetseffekt!) för ett rum. Denna underbara pärla "Versailles" kommer från tillverkaren Aneta Belysning. Stod i valet och kvalet att skaffa den större varianten, men det skulle inte passa till detta sovrum som är lite mindre i storlek. Storlek på lampa (framförallt taklampa) bör anpassas till rummets storlek och takhöjd. 
 
Denna taklampa blev över förväntan till rummet och lyfte allt - dessutom matchar det gardinerna i sammanhanget med "strumpan" (den textila varianten) som klär taklampans kedja. En fin detalj med dessa textila strumpor som ger lampan ett lite mer klätt intryck också.
 
 
 
 
Till vänster: Versailles takkrona från Aneta Belysning. Helt fantastisk! Denna finns även i större storlek. I bakgrunden skymtar även fina gardiner från Mogi Home. Till höger: Sänggavel (ett helt sängpaket) från SoffaDirekt. Mycket bekväm och framförallt prisvärd säng, vi blev nöjda. Färgen var finare i verkligheten på tyget. Jättenöjd! Kuddar i sammet från Mogi Home.
 

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?