[ Trevåningssäng ]

 
Jag brukar ofta få e-mail och frågor (särskilt genom Instagram) gällande tips på produkter och inredningsdetaljer från mina läsare. Det är jättekul och jag uppskattar verkligen Erat engagemang och förfrågningar! För ungefär två månader sedan fick jag en fråga från en läsare som undrade om jag hade tips om bra och prisvärd trevåningssäng. Det var lite roligt att jag fick frågan - dels för att det inte är världens vanligaste möbel man frågar efter - men också kul eftersom att jag själv letade efter en trevåningssäng just då till mina pojkars rum. Frågan kom helt rätt i tiden, helt enkelt.
 
Just när det gäller våningssängar föredrar jag 100 % när sängen är i massivt trä - om det är trämaterial. Kombinationen "lågt pris" och god kvalitet kan jag konstatera inte är det lättaste att hitta. Jag jämför ALLTID pris och framförallt kvalitét när det kommer till möbler, framförallt i åtanke att det är något som ska hålla och räcka i många år framöver.
 
Efter mycket sökande hittade jag en våningssäng från Babylove.se. Det jag gillade med denna variant var framförallt att den hade en lång stege på kortsidan. Jag älskade det! Dels för att det passade just vår planlösning bäst (annars hade den stegen hamnat framför dörren som går in till rummet), men också dels för att det kändes väldigt innovativt!
 
Priset var dessutom det absolut lägsta (!) jag har kunnat hitta på hela internet för denna typ utav kvalitét, cirka 5.500 kronor för rubbet. Det går inte att komma undan billigare!
 
Ytterligare en fördel med våningssängen är att det ingår en stor förvaringslåda på hjul under sängen - sådant får man liksom alltid annars betala extra för. Ni vet när man tänker "Wow, bra pris!" på en produkt i en webbutik, och inser sedan att priset är för en basprodukt och alla tillägg du trodde medföljde kostar flera tusenlappar extra. Jag - men framförallt också barnen - är sååå nöjda! Denna trevåningssäng kan jag rekommendera till 110 % !
 
 

 
Till vänster: Skönt med nybäddad säng! Trevåningssängen är verkligen SÅ mysig! Till höger: Gillar den långa trappan på kortsidan. Hemma hos oss hade det inte passat så bra med ytterligare en stege på ena långsidan - oftast är det två stegar på en långsida, men detta var verkligen en bra lösning hemma hos oss. Perfekt!
 
Trevåningssängen hittar ni hos Babylove.se

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?