[Strålkastarlampa]

 
Här kommer lite bilder på strålkastarlampan [från Buildor.se] jag berättade om häromdagen. Det är en golvlampa som står i vardagsrummet, och som ger en sådan där mjuk och härlig belysning som passar särskilt på kvällar när man vill ha lite dämpad belysning. Just nu är den placerad på en tillfällig plats - det kan hända att det blir lite annorlunda sedan när nya sofforna är på plats, mycket hänger ju på dess placering!
 
Lite nytt har hunnit ta plats hemma, bl a dessa långsmala vitrinskåp (se nedan). Jag har ett vitrinskåp vardera ståendes på hörnet bredvid stora fönstret i vaerdagsrummet. Knopparna har jag bytt ut och använder numera diamantknoppar. 
 
Snygg-kudden! Dock osäker på om de passar in sedan med nya sofforna (mörkgrå sammet).
Golvlampan kommer från [Buildor.se]
Anonym

Jättefint ju


2016-07-01 x 11:51:41
Marlene

Hej!
Jag såg att du använt spraylack till en vikskärm Ekne från Ikea. Har också en sån och vill lacka ram vit. Kan du rekommendera någon färg och kommer det funka att spraylack från mörk ursprungsfärg?

Varmt tack för svar!


2016-07-20 x 23:44:27
Malin - svar till Marlene

Jag körde med vit sprayfärg från PlastiKote, om jag inte minns fel. Men min erfarenhet är att Biltemas sprayfärger duger gott och väl, jag har använt deras sprayfärger till mycket!
Det fungerar jättebra att lacka från mörk ursprungsfärg.


2016-07-24 x 18:55:15 Hemsida: http://inredningstipset.se

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?