[Detaljer i badrum]

 
 
 Vi bor i hyresrätt och trots att badrummen bara har några år på nacken sedan renovering, tycker jag att en del detaljer är ganska trista. Jag funderar faktiskt på att byta både tvättställ och blandare, för det är något jag tycker onekligen var ett ganska trist val utav våran hyresvärd - väldigt standard liksom! Just en sådan sak (samt en fräsch toalett samt dusch/bad) gör ju stor skillnad för helheten.
 
I väntan på större bostad så jag funderar på om det smartaste kanske istället är att bara stå ut - och köra hårt i nästa hem. Jag tycker vårat badrum har känts trist ett tag, så jag gjorde något så enkelt som att förnya badrumstextilerna samt några mindre detaljer. Nytt in bland textilerna blev ett duschdraperi, fräscha handdukar och badlakan, samt en härlig badrumsmatta. Bara något så enkelt kan göra väldigt stor skillnad! Det gav en helt annan känsla till badrummet. Jag gillar att man bara ska kunna "grabba tag" i en handduk eller något annat nödvändigt - lite hotellkänsla liksom.
 
Dock tycker jag att en förutsättning för mindre förändringar är att resten utav badrummet bör vara i ganska bra skick, ett badrum från 70-talet med fina detaljer kanske inte ger någon "Wow-effekt"... om ni förstår vad jag menar.
 
 
 
Till vänster: Underbart olivträd! Den passar så bra in i badrummet och ger en helt annan känsla. Trädet liksom den fina krukan kommer från [Countrystyle], både träd och kruka finns i flera storlekar! Badrumsdraperiet längst till höger i bild gjorde stor skillnad också! Gillar färgerna och mönstret. Till höger: Härligt doftljus (de kan man ej få för många utav... särskilt i badrum - för den rätta känslan) med doft av sandelträ. En av mina favoritdofter i just badrum! Denna variant kommer från en utav mina favoriter [Vinga of Sweden], de har alltid så fina förpackningar till sina produkter och lämpar sig därför väldigt bra som presenter! Man vill inget annat än att behålla originalförpackningen!
 
Till vänster: Yankee Candle i badrumshyllan. Hyllan är en simpel variant från IKEA, jag har delvis klätt in den med dekorplast i vit marmor - med jättefint resultat! Till höger: Ekologiska, helt underbara handdukar och tvål från [Vinga of Sweden]. Väldigt mjuka och sköna!
Badrumsmattan är en favorit från [Countrystyle], tycker nästan den känns för fin för badrummet så jag funderar nästan på att lägga den i dotterns rum istället! Får man göra så? ;)
 Olivträd! Jag älskar den fräscha känslan som bara ett olivträd kan ge!
En orientalisk hänglykta som varit i mina ägor i många år - hittade en ny plats för denna i badrummet på en lyktkrok. Mysigt, och framförallt smidigt med levande ljus som är "instängt".

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?