[Barnpall med pussel]

 
För ett tag sedan skaffade vi en liten pall till lillans rum. Smidigt när hon själv ska klä på sig byxor och strumpor, bl a. Detta är ingen vanlig pall, utan en jättefin pusselpall som bildar ordet "Prinsessa". Dessa pallar kommer från [Bonde of Sweden] och går att få i andra färger och med andra ord. Det går även att få barnets eget namn i pussel och det tycker jag är en kul idé! En personlig present med minnen för livet. Om man väljer ett mer "neutralt" ord som t ex "Gullunge" så kan detta även gå i arv i flera generationer. Just sådana presenter tycker jag är så fina och genomtänkta!
 
Pallen kommer olimmad (man får limma benen själv) men detta var väldigt smidigt att göra. Bara att limma och låta pallen stå över natten. Jag var lite orolig över detta moment (håller verkligen limmet?!) men det sitter som berget! En fin och smidig present!
 
 
 
Till vänster: Säng "Minnen" från IKEA. En utdragbar säng som jag tycker är jättesöt, och som förmodligen kommer passa ett tag till framöver. Just nu är den monterad på minsta storleken, då cirka 130 cm lång (om jag inte minns fel). Till höger: Pusselpall "Prinsesssa" från [Bonde of Sweden]. Mattan kommer från [Countrystyle]. En lite rolig ankedot är att jag egentligen tänkte ha den som badrumsmatta, men jag tyckte den var alldeles för fin för att ha där inne (haha).
Pusselfunktionen är rolig och roar barnet - min lilla flicka tycker detta är jätteroligt och har suttit och pusslat med pallen i princip varje kväll innan läggdags. Det är väldigt roligt att se att hon gillar den!
Anonym

söt


2016-09-10 x 10:43:07

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?