[Klädhängare i barnstorlek]

 
Har ganska länge spanat på en klädhängare i barnstorlek.
 
En fin, vit variant har jag letat efter med rena linjer. Jag funderade länge på Kids Concept variant, men är inte helt förtjust i "bågen" längst upp som går längs klädstången? Tycker det ser lite off ut, men jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag gillar den eller inte. Även priset med nedanstående variant var mer tilltalande, 299 SEK känns helt OK (...dock nästan på gränsen för en klädhängare till barn, liksom?) i jämförelse med KC's variant som kostar närmare en tusenlapp.
 
  
Till vänster: Klädstången Twiggy [från MIO]. Till höger: Ljusslingan köpte jag för tre år sedan på Gekås, supersöt med fjärilar (och varmvitt ljus).
 Nu hänger finplaggen på klädstången - snyggt och färgkoordinerat förstås! Pärlgalgarna (och de flesta utav plaggen som syns här) kommer från tiden då jag hade min egen webbutik med barnkläder- och accessoarer.
Ella

Väldigt fint... skulle gärna se mer grejjor från Kids concept! så den där klädstången skule jag vilja se bättre bilder på =)


2016-01-17 x 13:11:47
Marika - mamma till pseudotvillingar

Vad gulligt! Hittade hit från förstasidan på Blogg.se. Jag håller med ovanstående! Vill gärna se lite produkter och förslag från KC. Så snygga grejer de har till små barn.
//Marika


2016-01-17 x 14:09:53
BellaS

Jättevackert!


2016-01-22 x 11:27:38
Helene

Fin! ^^


2016-01-22 x 20:22:19 Hemsida: http://minttu.blo.gg/

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?