[Kakfat i aluminium]


Jag som bakar mycket (via Tårtspecialisten; www.tartspecialisten.se) har ju haft en stor ansamling kak- och tårtfat genom åren. Det har blivit en del produkter via företag som gärna velat marknadsföra sina bakrelaterade produkter i olika sammanhang. Mycket utav dessa har jag gjort mig av med senaste åren, då detta fyllt upp mina förvaringsutrymmen lite alltför väl.
 
Jag älskar porslin och fina saker att duka med, men lika mycket älskar jag att rensa och det behövs oftare än vad man tror. Det gäller att vara selektiv och spara det som man faktiskt använder (och gillar lite extra) så det inte bara står och samlar damm... för så skall det ju inte vara!
 
Det är inte många kakfat som hittat hem senaste åren, men detta kakfat i aluminium [från Riviéra Maison] har fått flytta in. Det är väldigt elegant och utförandet framförallt känns lite ovanligt! Jag har inte sett något liknande i Sverige tidigare så det gläder mig att ha något som känns lite unikt. Trevåningsfat känns ju faktiskt lite uttjatade nu (men jag gillar förvisso en variant jag har hemma, från Eichholtz!) och det kan dessutom vara lite svårt att alltid "fylla ut" ett trevåningsfat till en helt vanlig fika...
 
Så vid närmare eftertanke tycker jag nog att det är mer värt användningsmässigt med ett kakfat med enbart en - eller möjligtvis två - våningar.
 
 Fika häromdagen - det blir många gäster när man fått bebis, kul!

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?