[Kaffeglas med dubbla väggar]

 
Något som jag verkligen tycker är galet snyggt är glas (eller snarare muggar) med dubbla väggar! Särskilt snyggt blir det ju faktiskt att göra en ordentlig latte - med alla dess lager i skiftande, bruna nyanser - i dessa glas. Det ser sådär proffsigt och lyxigt ut. I detta fall har min Nespressomaskin Lattissima + (...som för övrigt skulle behöva sig en uppdatering) gjort denna latte men det är inte svårt att göra en snygg latte själv utan kapselmaskin!
 
Jag har berättat för Er innan, att ett utav mina absoluta favoritmärken i Europa är Riviéra Maison (i Holland) vars inredning främst är inspirerad utav den franska kusten; Rivieran alltså. Deras produkter andas delvis både lyx och elegans - men framförallt också hemtrevnad - och det sistnämnda är viktigast tycker jag! Priset på deras produkter är visserligen något högre, men jag kan intyga att deras produkter är oerhört välgjorda och kvalitén är definitivt något utöver det vanliga. Något annat helt fantastiskt är alla välarbetade detaljer man hittar på särskilt deras porslin. Roliga texter (ibland kanske lite FÖR självklar text) och meddelanden. Under en till synes helt "vanlig" espressokopp kan det t ex stå "Have a perfect day". Kul och originellt! 
 
[C'est Chaud!] Vilket ungefär betyder "Det är varmt!" på franska - ganska passande med tanke på innehållet i glaset. Perfekt att det lämnar fantasin åt att använda precis vad man vill i glasen; Kaffe, te eller varm choklad.
Både glas, liten rottingbricka samt bordsunderlägg (vitt i trä) kommer från [Riviéra Maison].
Marre

ÄLSKAR dina bilder! Du har verkligen sinne för att fånga det fina och detaljer!


2016-02-29 x 13:07:38
Elin

Mums. en sån latte går ej av för hackor! Lattemorsa som man är =)


2016-03-08 x 12:45:39

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?