[Pikerad bänk/soffa]

 
Senaste tillskottet hemma är denna helt underbara, pikerade soffa [egentligen kökssoffa] från <Confident Living>. Där har den benämningen "Hampton". Jag var i Norge nyligen och såg en exakt likadan soffa för ungefär 5.000 kronor mer, så detta är ju ett riktigt kap! Men så är Sverige lite billigare, också.
 
Jag är galet förtjust i den, trots att jag egentligen hade en annan färg i åtanke från början. Jag älskar det beige, linnefärgade tyget (tror att nyansen kallas för "kitt" i benämning från leverantören). Den är verkligen snygg och passar lika bra i sovrummet - som här nedan - som i köket, där den egentligen kanske skall vara. Jag står fortfarande i valet och kvalet om den får flytta in i köket, men det lutar åt sovrummet. En annan fin detalj är även nitarna längs kanten på soffan - det finns även nitar längs upp längs med ryggstödet, men de syns dock ej här på bilderna men de gör pricken över i:et!
 
 
Till vänster: Den konstgjorda orkidéen har hängt med säkert tre år nu... blommar lika fint som alltid! ;-) Vet att många utav er har frågat om denna, den är köpt från <Artflowers>. Till vänster: Rottingbricka med höga kanter från <IB Laursen>.
 
Till vänster: Fina, svarvade ben. Mattan på govlet är från <Rugvista>. Jag hade egentligen föreställt mig att benen på bänken/soffan skulle vara mörkare, så jag funderar på att betsa dem (valnötsfärgat - lite rustik känsla) men är inte säker... jag börjar gilla dem som ljusa också! Får fundera lite på det! Till höger: Tjusiga kuddfodral från <Presentshopen Kinnarp>, galet snygga måste jag säga! Skulle gärna vilja ha benvita kuddfodral med paljetter men kan märkligt nog inte hitta det någonstans... H&M hade ju så fina för ungefär ett år sedan, men jag köpte aldrig dem... tips, någon?
Kökssoffa/bänk från <Confident Living>.
Anna

Jättefint verkligen! Och kuddarna =)


2015-09-20 x 12:46:17
Robex Lundgren

fint


2015-09-20 x 15:43:35 Hemsida: http://ghgumman.blogg.se/
Frida

Snyggt :)


2015-09-20 x 15:55:31 Hemsida: http://fridapluppjakobsson.blogg.se/
Carolyn

Wow how beautiful!


2015-09-20 x 21:48:48

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?