Växterna dansar loss hos Plantagen

 Handlar ni mycket på Plantagen? Jag gillar verkligen den butiken, och föredrar att gå dit före någon annan blomaffär som finns häromkring. Dels för att det faktiskt är billigare och dessutom har stört utbud. Förutom blommor hittar jag alltid något annat snyggt där. Krukor och t om annan inredning.
 
Aldrig förr har växter varit så hett och aldrig förr har Plantagen kunnat erbjuda så mycket växter som nu. Därför lanserar Plantagen en ny kampanj. Jag tänkte passa på att visa Plantagens nya vårkampanj - den är lite rolig faktiskt - där vi ser några utav våra mest älskade växter släppa loss till några av våra mest älskade låtar (bl a av Donna Summer och Scatman John). Jag skrattade när jag såg videon där lavendeln dansar loss till Scatman John (som faktiskt också var min favoritlåt när jag var liten).
 
Plantagen har också en tävling just nu där de uppmanar alla där hemma att spela in sina egna filmer med dansande växter. Vinnarna får varsitt presentkort på 500 kronor. Så, om du har någon växt där hemma som bara väntar på att få släppa loss - skicka in ditt bidrag! Läs mer på Plantagen på Instagram eller Facebook för att delta.
 
 
I samarbete med Plantagen.
Jenny

Haha.. humor


2015-06-24 x 14:28:55

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?