Vårkänslor och garderobsrensning

 
Rätt vad det är får man vårkänslor och då är det garderobsrensning [i lillans garderob] som gäller! Det är galet vad mycket piggare man blir så fort solen tittar fram! Och vilket fantastiskt ljus man får på bilderna vid fotografering. Annat är det på vinterhalvåret då man måste ta till hjälp utav profesionell fotobelysning och annat - mindre kul - när det blir vankas för fotografering. Nu framöver har vi lite nya projekt på gång, bl a väntas en caféfotografering (inomhus) i samarbete med bl a <Rosa Huset Inredning>. Detta måste ni se, så se till att hålla er uppdaterade!
  
Till vänster: Lillans garderob är uppdaterad. Älskar den aprikosa klänningen, en present från England. Till höger: Chokladtårta som jag själv har bakat, finaste kakfatet från <IB Laursen> i serien "Mynte". Är inte så förstjust i just gul inredning i övrigt men visst satt färgen fint till tårtan?
Josefine

Oh, så sött. Var är den leopardliknande klänningen ifrån, och märkesklänningen? Tips på var man kan köpa bra och fina barnkläder?


2015-03-03 x 21:57:56
Elvira Aso

Så fint, vad bra smak du har.


2015-03-10 x 10:26:07

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?