Indisk/orientalisk inredning

 
Som utlovat kommer här ett litet smakprov på den indisk/orientaliska inredningen som jag gjorde i uppdrag åt restaurang <Indiska Köket>. Fler bilder finns på deras Facebook (Indiska Köket, Jönköping) samt @indiskakoket på Instagram.
 
Det blev en indisk/orientalisk inredning i en något modern tappning, fast med en väldigt ombonad känsla. Vi har bl a placerat sidenliknande tyg i taket i "bågar", som gav ett draperat och väldigt mysigt intryck - något som i efterhand fått stående ovationer från restaurangens gäster. Fler bilder kommer inom kort. Besök gärna Indiska Köket på Oxtorgsgatan 19 (Västra Torget) i Jönköping.
 
  
Till vänster: Hängande lyktor, som senare placerades på borden. Till höger:Bordslyktor i tre storlekar, kommer från en svensk leverantör som bara vänder sig till företagspersoner verksamma inom inredningsbranschen.
Mycket fin tapet från Boråstapeter, känns helt rätt i tiden!
 Underbara, profilierade menypärmar från <Menydesign.se>, som gav oss fantastisk hjälp igenom hela designprocessen. Vi hade en deadline att bli klara med allt och behövde bara berätta om våra önskemål (samt skicka våran logotyp via e-mail) och de skötte resten. Smidigt! Designen och hela utformningen känns helt rätt i tiden, och visst är de galet snygga?!
Det orientaliska (egentligen marockanska) kaklet Voltaire passade utmärkt att klä in - en tidigare väldigt tråkig och grå - kassadisk. Vilket lyft för hela inredningen! Kaklet kommer från <MarrakechDesign> som säkert många utav er känner igen. 
 Konstgjord bordsväxt från <Artflowers>. Krukan den står i kommer från <IB Laursen> liksom den svarta griffeltavlan i bakgrunden.
Indisk/orientalisk lampa från <Living Story>. Väldigt vackert otänd, men om änu finare tänd då den ger ett vackert spetsmönster som sprider sitt ljus på både väggar och tak runtomkring... Den fina mattan på väggen kommer från <Rugvista>.
Äggformade lampor från <Oriva>. Det konstgjorda trädet kommer från fantastiska <Artflowers>, de gör helt fantastiska handgjorda buketter som alltid står sig lika fina. Tapeten är specialformad efter våra önskemål, och kommer från <Happywall>. Den ursprungliga färgen t ex var mer "blå" i tonen men vi ville ha en varmare ton och det ändrades lätt. Vi blev väldigt nöjda.
 
Karin

Väldigt fina bilder. Kram Karin


2015-03-03 x 22:27:06
Anonym

Härligt med alla färger, samtidigt som det inte är sådär skrikigt och lite "off" som en del indiska restauranger är!! Jättefint!! Go go!


2015-03-25 x 11:37:32
Pernilla

Hej!
Allt är jättesnyggt! Vad heter tapeten ifrån Boråstapeter?

Hälsningar
Pernilla


2015-12-23 x 00:30:28

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?