[Sockersöta detaljer]

 
Lite nya detaljer i lillans hörna. Lillan är numera inte är så liten, hela två år (!) känns galet mycket och hur snabbt växer inte de små liven egentligen?! Nu börjar vi längta tills vi får chans att flytta till större, vi satsar på en femma i nästa bostad men det lär dröja ett tag för bostadskön i vårat område verkar vara lång... och vi vill inte flytta någon annastans - i alla fall inte jag - just nu.
 
Den sockersöta klänningen på bilden nedan kommer från svägerskan, barnens faster, som bor i England. De har så galet fina kläder där och det är såklart roligt att ha något i garderoben som inte "alla andra" har. H&M känns ju så enformigt!
 
Kristallkandelabern "Retro Accessories Kandelaber" kommer från <RoyalDesign.se> och jag är galet förtjust i den! Vi har två stycken hemma, det fina med dessa är att de passar in i precis varenda rum och de har fått flytta från hallen, till sovrummet... och sedan till vardagsrummet. Är nästan så att man skulle behöva en uppsättning till varje rum, haha!
Jättesöt, självstående bokstav med [batteridriven] belysning inuti! Är den inte jättesöt?! Jag beställde den från @lamporbythilda, från instagram. Inredningstipset kan ni även följa på instagram på kontot @mylivinghome.Man kan få vilken bokstav man vill, och jag tror dessutom att det går att få bokstaven i vilken färg man vill. Jag valde "A" som i Anisah (lillans namn) och en babyrosa färg. Den lilla vasen med orkidéen i är köpt från Netto för några månader sedan.
 
Agnes

Men åh, så fint!


2015-07-23 x 21:10:43 Hemsida: http://agnesbjurek.blogg.se/
madabouttea.se

Men åhhhh så fint! Blir ju helt kär!


2015-08-13 x 21:05:44 Hemsida: http://madabouttea.se/

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?