[Hemnes vitrinskåp - Svartbrun]

 
Jag har haft ett svartbrunt vitrinskåp "HEMNES" i köket i flera år. Kände faktiskt för ett tag sedan att jag tröttnade på det och var ett hårsmån från att sälja den då jag faktiskt också lagt ut den i en försäljningsannons på Blocket. Var faktiskt ute efter att köpa en precis likadan (finns inget annat mått som passar vårat ändamål, vitrinskåpet får max vara 90 cm bred och denna är precis 90!) fast en vit istället. Ville ljusa upp köket litegrann, men kände att det kanske blir för mycket jobb att montera ett nytt skåp, o sv. Inget jag kommer göra i denna bostad men kanske i nästa när vi flyttar!
 
Jag har haft insynsskydd på glasdörrarna tidigare men tog bort detta för några dagar sedan. Kändes faktiskt mycket fräschare och trevligt med lite insyn (...åtminstone när vitrinskåpet är i ordning) så jag passade på att städa därinne och göra mig av med sådant jag inte använder. Gillar när det är färgorganiserat och tidigare hade jag massa porslin i olika färger, bl a rosa och turkos. Nu har jag det mesta utav mitt porslin i fräscha - men dova - jordfärger och det passar bättre in till helheten i köket. När det är städat och organiserat får folk gärna kika in ;-)
 
Konstgjord magnolia från <Artflowers>. Denna tillhörde visserligen en stor kvist på 60 cm, men jag klippte av en blomma på sidan och det märktes ingen skillnad. Kan vara fint med någon enstaka liten kvist i en mindre vas.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Carro

Fin blomma!


2015-08-26 x 08:52:55

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?