Rottingspegel (ett Nettofynd)

 
Jag tror inte att det har undgått någon utav oss inredningstokiga att Netto (tro't eller ej) har hakat på i ett inredningssammanhang och har faktiskt ibland rätt bra grejer i olika veckokampanjer. Jag har insett att man kan hitta en hel del fina inredningsdetaljer - och faktiskt har det blivit en hel del köp senaste veckorna.
 
Häromveckan köpte jag en fin rottingbricka (vilken var PRECIS sådär härligt grå/brun som jag verkligen letat efter...) och små orientaliska ljuslyktor. Skall visa bilder på dessa inom kort.
 
Idag kunde jag inte låta bli att också köpa med mig en rottingspegel hem. Jag fingrade på den först - men ångrade mig och la tillbaka den... i slutändangick jag tillbaka och hämtade den - och det är jag bara glad för, för den passar perfekt till den fina rottingbrickan och jag tycker att den passar utmärkt att ha som bordsdekoration. Detta har jag sett att många norska inredningsbloggare gör (som för övrigt har en helt fantastisk stil, lite lyxigare till skillnad från oss svenskar), då de använder speglar som bordsdekoration/bricka och det är väldigt snyggt! Det blir en riktigt tjusig detalj i köket!
 
 
Till vänster: Den fina vasen OCH orikidéerna (stänglar) fyndade jag i helgen i Ullared. Ullared i all ära, men jag har märkt att de har börjat att bli mycket dyrare. Man gör helt enkelt inte lika många fynd längre. Men vasen är jag oerhört nöjd med, ångrar inte alls att jag köpte den. Servetthållaren kommer från <Lene Bjerre>. Till höger: Ljusstakar på fot från <Lene Bjerre>. De små ljuslyktorna (och den lilla vasen) med silverkant kommer även dem från Netto.
Maryam O

Fint! Orkidéerna är jättefina, var kan man hitta såna?


2015-04-22 x 11:50:38
Lotta

Härligt!


2015-04-22 x 16:38:34
Alexandra Park

Älskar de små ljuslyktorna! Tack för tipset gällande Netto, ska titta förbi där!


2015-06-29 x 20:39:55 Hemsida: http://alexandrapark.blogg.se
Yohanna af Skovde

Netto är GRYMT! De har mycket budget-design som är starkt influerad av danska design. Min kökslampa är från Netto, kostade 174 kr, älskar den!

http://yohannaafskovde.blogg.se/2015/may/nya-dansk-i-koket.html


2015-06-29 x 21:17:10 Hemsida: http://yohannaafskovde.se/

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?