Upp- och nedvända världen

 
 
 Idag tänkte jag tipsa om en inredningsdetalj som jag personligen tycker är riktigt häftig, nämligen dessa produkter från <Boskke>. De upp- och nedvända krukorna som hänger från taket är verkligen unika och jag kan inte låta bli att undra, rent praktiskt, hur fungerar de egentligen? 
Jag gillar tanken och idéen med dessa upp- och nedvända krukor. De påminner om hängamplar - sparar plats men bidrar till grönt i hemmet samtidigt som det faktiskt blir tal om en unik inredningsdetalj. Nackdelen med vanliga hängamplar är de tyvärr ofta består utav samma typ utav design (lantligt och shabby chic - och är de inte det så är de dessvärre ofta lite "kärringvarning").
 
Kanske är det så att de vanliga hängamplarna inte gör sig så himla bra i ett modernt hem? Det är här jag tänker mig att de upp- och nedvända krukorna kommer att ta plats och göra succé!
 
Nästa vecka kommer det svenska bolaget iZettle öppna "pop up-stores" i London där ett litet företag kommer att få öppna upp en tillfällig butik under 12 timmar. En utav dessa butiker är <Boskke>, vilket betyder att om man råkar befinna sig i London har man alltså möjlighet att köpa deras häftiga produkter på plats! Kanske värt ett besök att få uppleva och se dessa live? Man känner sig ju lite lätt lurad utav att bara uppleva sånt här på bild, det är ju lätt att tro att bilden är manipulerad när man ser en blomkruka hänga upp och ner!
 
Hör gärna av dig om du eller någon du känner har möjlighet att vara på plats så får ni gärna maila bilder till oss [inredningstipset@live.se]
 
 
petra

Det framkommer inte så mycket ändå om konstruktionen! Tycker de ska vara tydligare med hur det funkar, man blir ju nyfiken! :)


2014-10-21 x 14:11:21
Marlene

häftigt haha


2014-10-22 x 13:50:42
Carro

Jag tycker det är lite synd att göra såhär med blommor. Fast om ett tag kanske jag gillar när det när man fått vänja sig vid tanken ;-))


2014-10-23 x 10:18:27
Carro

Jag tycker det är lite synd att göra såhär med blommor. Fast om ett tag kanske jag gillar när det när man fått vänja sig vid tanken ;-))


2014-10-23 x 10:18:31

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?