Transparenta stolar

 
Vi tog beslutet att skaffa nya köksstolar eftersom de gamla gjort sitt för länge sedan. De här transparenta, svarta stolarna "Labradoren" kommer från <Sweef> och finns i flera färger. Personligen tycker jag nog att de genomskinliga, ofrägade stolarna är de absolut snyggaste, men de passar inte riktigt in i vårat kök (som mer går i mörkare toner). Därför beställde vi svarta stolar och de går verkligen inte av för hackor!
 
Vi har beställt från Sweef tidigare och har varit nöjd alla gånger. Dessa genomskinliga stolar påminner väldigt mycket om "Ghost"-stolarna fast till mycket billigare pris. De här stolarna kostar 750 kronor styck och det känns såklart helt överkomligt. Vi är supernöjda. Fördelen med dessa transparenta stolar är också att de bidrar till att rummet faktiskt känns större. Jag måste säga att jag hade nog inte gillat stolarna om de "bara" var svarta. Att de är transparenta gör verkligen sitt.
 
Fördelen - som småbarnsförälder - är dessutom att stolarna är så smidiga att torka av. De är tillverkade i polykarbonat (samma som bl a flygplansfönster tillverkas utav) och det sägs att de är okrossbara. En annan fördel är att man kan stapla dem, fast det vet jag inte om vi kommer att få någon användning för. Hur som helst är det ändå ett plus i kanten.
 
Vad tycker ni om transparenta stolar?
 
 
    
Helén

Fina! De glänser så mycket. Hur mycket vikt tål de? 150 kg plus? Tacksam för svar.


2014-11-24 x 12:43:00
Mats

Tuffa! Istället för alla trista pinnstolar varenda eviga människa ska ha hemma... så jävla trist med dem! Dessa var toppensnygga. Men blir de repiga fort, vad är din upplevelse?


2014-11-24 x 21:53:37
J

Fina!


2014-11-26 x 15:41:53

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?