Kristallkrona "Chateau"

 Vi har skaffat en ny lampa - närmare bestämt en 18-armad kristallkrona - till vardagsrummet. Denna variant heter "Chateau" och kommer från tillverkaren Aneta, och finns att köpa i fackhandeln (och säkert också i en del webbutiker). Sakta men säkert känner jag att det blivit en lite "lyxigare" känsla i vardagsrummet, precis så som jag vill ha det. Det behöver nödvändigtvis inte vara dyra saker för att det skall kännas lyxigt - bara de har rätt känsla.
 
Kuddarna, det nya soffbordet - och nu även kristallkronan - har givetvis gjort sitt. Tidigare hade vi en mer minimalistisk, modern stil i vardagsrummet men detta passar så mycket bättre och jag trivs mer med det. Kunde inte ha blivit bättre. Och vilket fantastiskt ljus det blev från kristallkronan på köpet! Det känns skönt med ett lite ljusare vardagsrum.
 
 
 
Till vänster: Dagsljus - lampan är släckt. Pläden kommer från <Filtar>, är superförtjust i denna som hållt sig fin i flera år, trots ett x antal tvättar! Jag har faktiskt en likadan filt i brunt utförande. Till höger: Kväll - lampan är tänd. Brickan "Day Home" kommer från <Market-Place>, har svårt att bestämma mig för hur jag vill att den ska stå så jag ändrar lite då och då. Den vita vasen/urnan är från <Louise Interiör>.
Jag har dessutom uppgraderat soffbordet LIATORP (IKEA) med fina diamantknoppar. Enkla att bara skruva på. Just denna variant med fot i krom kommer från <Specialbeslag>, passar perfekt nu även till kristallkronan som även den är kromad med kristaller. Jag har liknande knoppar hemma med gulddetaljer som jag ska göra någonting roligt utav inom kort.
Carolina F

Så vackert! Spegeln som skymtar, är den från Jysk, för 799 kronor?


2014-11-22 x 18:15:30
Anonym

Åh gud vilket fint hem!!


2014-11-24 x 11:57:42
Maryam Adam

Vilken vacker lampa! Hur många watt är glödlamporna, man kan väl använda LED? Hur många w har du på dina lampor till denna? Funderat på köpa samma, har varit svårt att se på bilder hur den ser ut (verkar ej finnas många) men denna ser ju jättefin ut på dina bilder! Kanske blir ett köp! Finns här i vår lokala ljusbutik


2014-11-26 x 10:57:57
Nanna

så fint, hittade precis hit från instagram!


2014-11-26 x 11:02:02
Caroline

Hej! Har du möjligtvis kvar liatorp knoppen och kanske skulle vilja sälja den till mig? hör av dig isåfall!


2015-07-07 x 10:31:47

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?