Höstmys till balkongen

 
Brr! Nu märker man att hösten verkligen har kommit. Det gick bara över en dag, och helt plötsligt ser man hur träden börjar gulna och svampar tittar fram lite här och var. I ärlighetens namn hade jag gärna haft sommar minst en månad till... men jag börjar smått att vänja mig vid tanken på lite "höstrusk" ändå. Man tackar väl inte nej till mysiga hemmakvällar med tända ljus, en kopp te och brasan tänd.
 
Jag passade på att förnya lite mysiga detaljer till balkongen, nu igen. Som tur är, är den ju inglasad och tack vare detta kan man sitta och mysa på balkongen långt in på hösten. Blir det för kallt är det bara att sätta sig under värmefilten (har en variant från OBH Nordica som är superbra) - den blir varm på nolltid!
 
Kuddfodralen (50x50 cm) kommer från <IB Laursen>. Jag har placerat dem på balkonggolvet. Även filten, brickbordet och ljuslyktorna kommer från <IB Laursen>. Blev mycket förtjust i dem. Man märker av mycket att grafiska och etniska mönster är tillbaka i IB Laursens höst- och vinterkatalog för 2014 - jag gillar det!
 
Mycket lager-på-lager ger ett mysigt och ombonat intryck. Mattan kommer från <Rugvista>. Filt och kuddfodral från <IB Laursen>.
Lina

Älskar den sista bilden!


2014-08-26 x 19:17:07
Anonym

Jättefint! Varifrån är staketet?


2014-08-27 x 00:19:55
Karre

Härligt! Vill också mysa på balkong i höst. Tack för dina tips.


2014-08-27 x 02:25:17

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?