Dekorativ fågelbur

 
Ni kanske minns när jag berättade om fågellampan (läs mer här) som min kusin Elin gjorde? Jag berättade då att jag ville göra en egen version, men har påbörjat med ett liknande projekt (kommer att göra en fågellampa också, men just nu sysslar jag med detta) med hjälp utav en dekorativ fågelbur. Fågelburen är en "halvmodell" som alltså lämpar sig extra bra att placeras/hänga upp mot en vägg. Den finns i tre olika storlekar och detta är den största storleken. Den övre delen går att öppna och stänga med hjälp utav en liten hake som låser den.
 
I skrivande stund är jag inte helt klart med den dekorativa delen. Jag tycker att det fattas lite grönt, kanske en murgröna - i plast - skulle kunna vara på sin plats? Tyvärr är jaghelt värdelös vad det gäller levande blommor och växter inomhus så en naturtrogen, slingrande konstväxt vore toppen.
 
   
Till vänster: Dekorativ fågelbur från <Glasverandan>, finns i tre olika storlekar. Detta är den största modellen. Den slingranden rosgirlangen kommer från <Panduro>, rosorna är mycket välgjorda i pappersmaterial. Till höger: Stor ros i papper/plastmaterial. Säljer i 4-pack, även dessa från <Panduro>.
 
 
Dekorationsfåglar på klämma från <Lilla Orangeriet>.
Anette "Nettis"

Så gulligt! :)


2013-10-09 x 14:56:56
Denise

Den är grymt fin! Fick insåg att göra något liknande själv.. :) hittar mycket inspo härifrån hem till lilla mej!


2014-01-27 x 21:59:40

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?