Dekoration till blöjtårta / Diaper cake

 
Jag har några kompisar senaste tiden som fått barn (...och alla har fått pojkar) därför hade jag en liten idé om att kanske testa på att göra en blöjtårta - eller "Diaper cake" som det heter på engelska - och ge bort i present. Jag har tidigare testat att göra en blöjtårta men den var helt utan dekorationer och såg faktiskt ganska tråkig ut. Därför skall det bli kul att testa på att göra ännu en variant fast med  finare dekoration. Det jag tänkte använda är bl a sidenband, girlanger, dekorationsblommor och t om tvålar (att "strö" över lite runtom på blöjtårtan) som ser ut som små rosor. Alla produkter på bilderna nedan kommer ifrån <My Heart>, en sida med presentprodukter för alla tillfällen som jag varmt kan rekommendera.
 
Det jag också skall köpa separat till blöjtårtan är t ex babystrumpor som man kan rulla ihop fint och ge tillsammans med blöjtårtan.
 
  
Till vänster: Rosentvålar (hur fina som helst, och de doftar dessutom ljuvligt) och ett 1,5 cm brett sidenband i en väldigt ljusblå nyans. Till höger: Små dekorationsrosor (i plast) på floristtråd. Sådana här har ni säkert sett att jag använt tidigare, då bl a till att dekorera presentaskar. De är verkligen söta och finns i en massa färger hos <MyHeart.se>.
 
  
Håll utkik för inom kort så kommer ni också att få se en liten beskrivning (och bild på det färdiga resultatet) på hur man gör en blöjtårta/diaper cake.

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?