Magnetlist till knivar

 
Igår gjorde vi ett besök i shoppingvaruhuset Gekås, Ullared, tillsammans med barnen. En dröm för många som gillar att handla billigt! Jag personligen älskar Gekås även fast jag märker att det faktiskt har blivit dyrare där de senaste två åren. Men fortfarande finns det ju mycket i sortimentet som är billigare än i vanliga butiker, och det är ju därför man tar sig dit, trots allt...
 
Det jag mest kikar på när jag är där (förutom barnkläder) är inredningsprylar och saker till köket. Igår hittade jag fem stycken knivar i rostfritt stål för 129 SEK. Det var verkligen billigt och jag tyckte dessutom att knivarna var riktigt snygga! Ett plus är att de påminner lite om "Satake's" superdyra kockknivar, som också har dessa lufthål för att få t ex grönsaker att lättare släppa från bladet.
 
Väl hemma så kände jag att det hade varit bra att kunna förvara knivarna på ett både snyggt och praktiskt sätt. Valet föll genast på att skaffa en magnetlist från IKEA, i samma köksserie ("Grundtal) som jag har några produtker utav tidigare.
 
Tidigare har vi bara förvarat våra gamla knivar i kökslådorna och det är ju inte det optimalaste, då de slits och blir fula väldigt snabbt. Den här magnetlisten kändes så mycket mer värd, och skruvades snabbt och enkelt upp med två små skruvar. Blev jättenöjd!
 

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?