Allt-i-ett-vagga

 
När man som jag går i väntans tider är det alltid lika roligt att kika på saker (...trots att det är tredje gången gillt) till den lilla grodan i magen. Vi har lite saker att bocka av på listan i vad vi vill införskaffa. Det vi letar efter är bl a en ny vagn, en självgungande babysitter (mycket praktiska och en helt fantastisk avlastning för föräldrarna, jag älskar dem!) och kanske en söt, vit babyvagga. Jag har kikat på lite olika modeller men vet ännu inte riktigt vad som skulle falla mig in i smaken.
 
Har funderat på en vagga som man fäster i taket, men funderar på om det kanske skulle bli för mycket "jobb" med att hänga upp en sådan? Och tänk om den är i vägen? Nåja, det tål att tänkas över och i slutändan vet man ju ändå aldrig vad det blir. Annars har jag funnit en väldigt söt vagga med flera funktioner.
 
Vad sägs om en "Allt-i-ett-vagga" som man - när barnet blivit tillräckligt stort - sedan lätt bygger om till en liten barnsoffa? Jättesött, tycker jag! Dessutom gillar jag när produkten ifråga kan användas mer än under bara babyns första år.
Marie Ström

Grattis t bebis i magen!! När är det beräknat? Väntar själv vår 3 smurf =) Lika spännande tid som de andra två - nästan bättre.

Kram M


2013-03-18 x 16:34:15 Hemsida: http://marieodanne.blogg.se
Anonym

Vad fin! Smart tänkt <3


2013-03-20 x 15:15:24

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?