Dr. Brown's Kitchen

 
 
För ungefär en månad sedan fick jag en fin present utav min storasyster, nämligen två förpackningar tesorter utav märket Dr. Brown's Kitchen! Jag måste ju medge att jag har sett vissa utav dessa tesorter både i webbutiker, och i inredningsaffärer. De brukar vara tokdyra men å andra sidan finns de i fantastiska smaker som cocos, hallon- och lakrits och karamellte... och mycket mer!
 
Det finns ett hundratal olika och fantastifulla teblandningar. De två askarna jag fick utav min syster har smak utav "Lemon & Yoghurt" (rött te) och "Viol" (svart te). Just citron är min favorit när det kommer till "vanligt" te - vi dricker nämligen oftast orientalisk chai hemma som man kokar med mjölk i - så detta är det mesta teet för mig! Allt annat te blir det oftast att man kallar för "vanligt" te, fast jag gillar det också förstås.
 
Just nu sitter jag med en kopp "Lemon & Yoghurt"-te i handen och den smakar alldeles fantastiskt. Det smakar ju som rött te, men med en tydlig smak utav citron med yoghurtkaraktär. Mycket smakrikt måste jag säga. Jag känner att jag minsann får dricka detta med måtta, och bara vid speciella tillfällen. 
  
  
 
Anonym

Mums, de här teeerna är såå lyxiga!


2013-07-25 x 14:44:59

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?