Sockersött kaffeporslin

 
Jag måste visa er lite nytt kaffeporslin som jag numera har i min samling.
 
Kaffekoppar (som likaväl kan användas som tekopp om man vill) med tillhörande assietter, desserttallrikar, tekanna, sockerskål och en alldeles underbar liten karaff. Och allt detta i den sötaste, rosa färgen. Hur sött kan det inte bli?! Porslinet kommer från Kerstin Tillberg - läs mer r - som skapar det allra vackraste kaffeporslin i keramik och stengods. Det är så vackert att tankarna ibland vandrar iväg till sagornas värld...
 
Att dessa kaffe/tekoppar (och ja, hela set) dessutom finns i flera färger är ju helt fantastiskt. Problemet blir ju dock vilken färg man egentligen skall välja... värre beslutsångest får man leta efter!
Jag valde efter många om och men ett rosa porslin. Det är ju så vackert. Och jag ångrar mig inte. Detta kommer jag få användning för många gånger - särskilt nu när jag snöat in mig på rosa och gärna vill duka upp till ett sockersött, mysigt afternoon-tea. Åh, vad jag ser fram emot det!
 
 
 
Tack Kerstin, för detta underbara porslin!
Denise Lager

Åh, nu är man LITE AVIS...... =)
Kollat på dem så länge och älskat de rosa, vita och bruna... så sött. Verkligen FIN porslin!


2013-02-07 x 12:18:28
Malins ~ Inredning och mycket annat

Åh så fint! Härlig rosa färg! :)


2013-02-07 x 19:05:49 Hemsida: http://malinlindstroms.blogg.se
Anette

Åh så fina... har sett dessa i massa olika färger och alla är så himla fina.... hade velat ha typ en i varje färg... tänk att sen välja färg varje gång man ska fika... BESLUTSÅNGEST men ååhhh så läckert!!!


2013-02-08 x 11:18:34
Bea

Det är ju sååå fint!! Är ju själv en rosa-fanatiker ^^ hehe


2013-02-18 x 18:25:07
Tessan <3

Så sött!!!! Vågar du verkligen använda dessa koppar? :o)


2013-02-20 x 15:02:36

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?