DIY: En liten present till gästerna

 
 Jag tänkte passa på att ge ett litet tips på en enkel sak som man kan göra för att skapa en oförglömlig kväll för sina gäster. Det jag brukar göra är att ordna små presentaskar (gärna i samma färg/tema som själva festen har) med ett trevligt innehåll till gästerna. Det blir ju lite utav ett minne - och visst är det kul att få en present även fast man är bortbjuden till någon annan?!
 
Jag har alla gånger fixat mina presentaskar från My Heart.se, som har många passande produkter (presentaskar, snören, innehåll och andra detaljer) till just detta. Jag blir som ett litet barn varje gång jag ser alla olika färger och utföranden på presentaskarna! Fantasin flödar varje gång, och jag får så många idéer. De flesta produkterna är visserligen inom bröllopskategorin - men så länge man har fantasti kan man ju använda sakerna till så mycket mer! Detta är tredje - eller kanske t om fjärde - gången som jag gör något liknande och det är definitivt INTE sista gången.
 
Är verkligen förtjust i dessa söta små presentaskar - och det finns ju ingen begränsning till när, var eller hur man kan använda dem.

 
Man kan ju t ex använda dem till dessa tillfällen:
 
Bröllop
Dop/Babyshower
Födelsedagskalas
Studentfesten
Middagsbjudningar
 
... eller som jag, som denna gången skall använda mina presentaskar till ett "Afternoon tea". Låter väl spännande, inte sant? Mer utav detta får ni se och läsa om inom kort...
 
Eftersom jag ju skall anordna ett litet teparty i sann "Afternoon tea"-anda så vad passar då inte bättre, om att fylla presentaskarna med bl a Walkers Mini-shortbread? Dessa kakor finns att få tag på i välsorterade butiker, och i speciella te- och kaffeshoppar.
 
Här är några utav de övriga detaljerna till mina presentaskar. Presentaskarna jag valde denna gången går i en gammelrosa, härlig ton.
 
  
Till vänster Söta tvålar (!) i form utav rosor. Helt klart för fina för att användas, men en söt och romantisk detalj i mina presentaskar! Till höger: En liten chokladbit i rosa papper är såklart också ett måste...
 
Innehållet i varje presentask bestod alltså utav en "Mini-shortbread"-kaka, en rostvål och ett chokladhjärta i fint papper.
 
  
Till vänster: Nästan alla gånger jag har gjort egna presentaskar har jag också använt rosenknoppar (kommer på "floristtråd", och kan böjas hur man vill) att fästa i snöret, längst uppe på presentaskarna. Det blir lite trevligare och ser så mycket vackrare ut! Dessa rosenknoppar (finns i massa olika färger och former) brukar jag klippa av och sedan "sticka in" florisstråden i själva rosetten. Till höger: Färdiga presentaskar. Übersött! I'm in love!
 
... och sist men inte minst: Ett stort tack till My Heart.se som alltid hjälper till att förverkliga mina presentidéer med sina fantastiska produkter!
Diana

Älskar iden! Jag hade själv älskat att få en sån liten gåva när man minst förväntar det. Sött!


2013-02-24 x 22:02:59
Diana

Älskar iden! Jag hade själv älskat att få en sån liten gåva när man minst förväntar det. Sött!


2013-02-24 x 22:02:59
Elin

Fina :-)


2013-02-27 x 07:55:24
Ana K

Söta!


2013-02-28 x 19:02:51

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?