Retro Popcornmaskin

 
    Tänkte visa ett nytt tillskott hemma hos oss - nämligen en Retro Popcornmaskin (finnas att köpa hos Hemmabiodesign.se - där man också kan köpa olika sorters popcornkryddor) som på bara några minuter poppar varma, färska - och helt ljuvliga popcorn.
 
Micropopcorn i all ära, men hemmagjorda popcorn från en riktig, retro popcornmaskin går absolut inte att jämföra. De är mycket godare och förstås mycket lyxigare! (Och ungarna tokälskar maskinen, kan aldrig slå fel). Definitivt en rolig grej en tråkig måndagskväll - och ett självklart inslag på fredagsmyset - och inte för att glömma - alla filmkvällar med familj och vänner!
 
Denna popcornmaskin kommer ni att få se mer utav på Tårtspecialisten då jag inom närmaste tiden kommer att skapa lite roliga receptidéer på vad man kan göra med hemmagjorda popcorn.
 
 
 
Något som funnits ganska länge i USA är popcornkryddor - det har kommit till Sverige för inte alltför många år sedan. Jag har faktiskt varit rätt skeptisk till dessa när de precis var nya, men jag måste säga att jösses (!) vad goda popcornkryddorna är från Kernel Season's! T om de med söt smak (något som jag aldrig någonsin trodde att jag skulle gilla!). Favoriterna är definitivt sötsmakande "Kettle Corn" (smakar som sockervadd!) och "Sour Cream & Onion". Popcornkryddorna finns också att köpas hos <Hemmabiodesign>.
ellinor

Jättefin! Tack för tipset om kryddorna dem har jag letat efter LÄNGE!


2013-08-27 x 15:48:50
Kaffehörnan

Vad cool grej jag älskar popcorn


2013-08-27 x 16:37:15 Hemsida: http://www.kaffehornan.se
Annelie

Nice! Jag har nästan en likadan en sån här http://prylmagasinet.se/popcornmaskiner/popcornmaskin-little-bambino-red/


2013-12-16 x 04:38:51

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?