Mitt eget kafé

 
Jag är en riktig fikamänniska och har alltid drömt om att göra en liten kaféhörna hemma. Påbörjade det lite häromdagen (mest för skojs skull - tror inte jag kommer behålla det såhär hemma utan det är mest bara en tillfällighet, en rolig grej) men drömmen vore ju att också ha två vägghyllor ovanför med diverse kafétillbehör på. Hyllorna hade jag gärna velat ha vita med svarta väggkonsoler, typ i smide. Två stycken i samma storlek  över varandra. Tänker sedan att jag lite lätt skulle dekorera hyllorna med passande fikasaker - så att man lätt kan ta sig en kopp kaffe/te när man själv önskar utan att behöva rota runt i skafferiet för att få fram det man vill ha.
 
Hade gärna velat ha sockerbitar, tepåsar (olika sorter i en stor, genomskinlig glasburk) och såna där "engångsförpackningar" med typ mjölk i tetrapak, och sockerpåsar. Listan skulle kunna göras lång men jag älskar sånt. Innerst inne vet jag inte vad min man tycker om min idé, men snäll som han är så litar han - för det mesta - blint på mina idéer och låter mig göra precis vad jag vill hemma, haha...! Thank God!
 
   
Till vänter: Här kan man servera kakor. Ännu känns det ju inte alls genomtänkt eller planerat. Tror det skulle bli jättefint med de där två hyllorna överst. Till höger: Nespresso Lattissima + kapselmaskin. Gör definitivt bästa kaffet, jämfört med motsvarande maskiner som finns på marknaden. Bredvid kapselmaskinen står en tekanna som också är en vattenkokare! Smart med sådana här vardagssaker som kan användas på mer än ett sätt!
 
Griffeltavlan/skrivtavlan kommer från <Lilla Fabrik>, här borde man ju skriva upp "Dagens" på det man tänker servera till fikat. Eller vad tycker ni...? ;-)
Aisha

Så himla fint MashaAllah, jag kommer gärna på fika, väldigt lyxigt :)


2013-08-05 x 09:11:29
eEllinor

Gud vad fint! =D


2013-08-27 x 15:50:55

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?