BabyBjörn Babysitter Balance Soft

 
Babysittern är en utav de mest älskade och populära produkterna från <BabyBjörn> och deras sortiment. BabyBjörn lanserade sin första modell 1961 och sedan dess har miljontals barn lekt och vaggats till ro i deras babysittrar.

När jag och min man fick vårat första barn år 2009 och vi skulle hälsa på mormor och morfar kände vi ibland att vi behövde avlastning så släpade min mamma (våra barns mormor) fram en naturfärgad babysitter med rosa hästar till mönster - givetvis var babysittern från BabyBjörn och min mamma kunde inte sluta att lovprisa denna babysitter och höja den till skyarna! Hihi. Lite extra kul är det nu när man själv - vid tredje barnet - fått chans att testa och recensera just en babysitter från inga mindre än BabyBjörn!
 
En utav de lite extra fiffiga och roligare idéer bakom denna babysittern är att tyget är vändbart - när bebisen är tillräckligt stor (och för tung) för babysittern går det att vända tyget och göra om den till en barnstol. Alltså kan babysittern också användas när barnet har vuxit ur babydelen! Jättesmidigt och bra tänkt, tycker jag!
 
 

Denna variant, en "Balance Soft" är den klassiska babysittern fast i en ny, ergonomisk design. 
 
✓ Mjuk design för extra mysig känsla
Mjukt tyg, runda former och omslutande design skapar en mysigare känsla för det lilla barnet.
Man märker verkligen att bebisen uppskattar babysittern och att de sitter bekvämt! Små bebisar som inte sitter/ligger bekvämt brukar ofta börja röra på både armar (det är som om de verkligen visar att de är obekväma!). Men jag märker att detta aldrig har hänt. Finns väl inte utrymme till annat heller - men det ser verkligen bekvämt ut däri!
 
✓ Gungning som tränar motorik och balans
Den roliga gungningen sägs träna barnets motorik och balans på ett naturligt sätt. Och inga batterier behövs! Gungningen underlättar dessutom för oss föräldrar, genom att placera foten lite lätt på babysittern kan man själv gunga barnet till sömns, om man vill. Det har jag gjort många gånger.
 
✓ Ger rätt stöd för huvud, nacke och rygg
Ergonomiskt utformad babysitter som ger ditt barn rätt stöd från nyfödd.
Dessutom går det att fälla upp/ned babysittern i fyra olika användningslägen. Högsta läget är "Leka", mellanläget "Vila" och lägsta läget "Sova". Transportläge är när produkten inte används och då tar den minimalt med plats då hela babysittern är ihopfälld. Vi kan liksom "gömma" babysittern bakom dörren när den inte används och det älskar jag. (Avskyr nämligen när onödiga saker bara tar plats när de inte används..)
 
  
Till vänster: Babysitter i mesh - ett svalt nättyg som andas. Torkar dessutom snabbt efter tvätt (...har jag också hunnit erfara, haha). Denna variant i utförandet "Svart/Grå". Till höger: Nöjd bebis i viloläge.
 
 
Anonym

Fin, men vad går den loss på ?


2013-08-15 x 22:19:43
Elina

Men gud vilken söt flicka du har! :) <3


2013-08-16 x 17:34:49
Ellinor

Babybjörn kommer alltid att vara bäst, så är det bara! - /Sagt från en 4 barns mamma =)


2013-08-27 x 15:51:53

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?