Kollektion blå

 
Dessa kuddar ingick i IKEA's uppmärksammade "Kollektion blå", en limited edition med inspiration från Indien. Kollektionen gick utav stapeln redan i somras, men för några veckor sedan påbörjades utförsäljningen utav de resterande varorna som inte blivit sålda - och utav mängden att döma verkar det som om denna typ utav inredning kanske inte gått hem så bra hos svenskarna? Jag personligen är inte särskilt förtjust i kornblått, men kunde ändå inte låta bli att köpa dessa prydnadskuddar. De kostade bara 23:- /st - billigare kuddar får man leta efter! Jag har en förmåga att ibland köpa saker bara för att det är billigt (bra eller dåligt - det är frågan?) och lyckades även köpa på mig en skärmvägg för 79:- i samma serie. 
 
Kuddarna passade lyckligtvis in väldigt bra på balkongen (och som jag försökt säga tidigare, att kuddar - det får man knappast för mycket utav...) men skärmväggen - däremot - passade inte alls in, nej.Den gav jag bort till en vän som förhoppningsvis får bättre användning utav den.

Vad tycker ni om kuddarna, hiss eller diss?
 
Lina A

Snygga tycker jag :)


2012-10-04 x 14:58:12
lisa

din vän är mycket glad över skärmväggen :) den passar bra i mitt vardagsrum haha, tycker de små "val" kuddarna är jätte söta <3


2012-10-10 x 00:30:11 Hemsida: http://www.lisassmycken.blogg.se
Annika L

Helt klart HISS!


2013-01-20 x 21:51:26

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?