Tävling! Vinn en "Style Vac" handdammsugare


Går du också och retar dig på alla småsmulor och dylikt som ligger runt köksbordet efter frukosten? Eller har du kanske ett husdjur som gillar att ligga i favoritsoffan?

Inredningstipset.se publicerar nu en tävling (i samarbete med OBH Nordica) som har lösningen på det problemet:
"Style Vac" är en handdammsugare i läcker design. Denna handdammsugaren kan pigga upp vilket rum som helst med sin blotta uppenbarelse. "Style Vac" finns i tre läckra färger – vit, grön och ceriserosa. Den är uppladdningsbar och drivs med miljövänliga och utbytbara NiMH batterier som enkelt laddas i den integrerade uppladdningsbasen som har LED ljus.


Vi lottar ut en"Style Vac" i valfri färg till en lycklig vinnare.

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att lägga en kommentar och berätta varför just Du behöver en handdamsugare i ditt hem! Glöm inte att skriva fullständigt namn och e-mailadress (osynlig för besökare) så att vi lättare kan kontakta vinnaren efter tävlingens slut.


Tävlingen pågår fr om idag (18:e juni) och pågår 2:a juli. Vinnaren utses utav Inredningstipset.se och publiceras kort därefter. Beslutet går ej att överklaga.
Christina D.

Jag är med!

Vi behöver helt klart en sån här för det är JÄMT smulor hemma hos oss oavsett vad folk har ätit skrattar... inte lätt med två små barn i huset. Vi hoppas på vinst hela familjen :)


2012-06-19 x 01:15:50
Beatrice

Jag är också med!

Har en katt som hårar här hemma, så istället för att släpa fram hela dammsugaren för dessa små tussar kan man bara ta denna enkla handdammsugare så är problemet löst ;)

KRAM!


2012-06-19 x 11:33:48
Petra

Jag vill hemskt gärna vara med!

Vi har både katt, hund och barn hemma som stökar ner på sina egna vis... mysigt men inte alltid så kul ;)

Med en sån här dammsugare skulle vi inte ha dom problemen längre - alltid något !

Kram :) petra


2012-06-19 x 18:12:00
Alexandra

Åh, en sån dammsugare skulle vara perfekt att ha i sovrummet. Jag och min pojkvän brukar äta frukost i sängen, men det blir alltid smuligt. Skulle vara så enkelt att bara plocka fram den lilla dammsugaren!!Kram Alexandra!


2012-06-20 x 00:50:34
Beatrice

Att inreda ett vitt hem tillsammans med en svart katt var inte mitt smartaste drag och att dagligen dra fram den stora dammsugaren finns inte på kartan haha. En liten vit style vac hade gjort sig så fint här hemma, både till och PÅ inredningen ;) vardagen skulle bli så mycket bättre! Kram


2012-06-20 x 01:35:33 Hemsida: http://bsandgren.blogg.se/
Beatrice

Att inreda ett vitt hem tillsammans med en svart katt var inte mitt smartaste drag och att dagligen dra fram den stora dammsugaren finns inte på kartan haha. En liten vit style vac hade gjort sig så fint här hemma, både till och PÅ inredningen ;) vardagen skulle bli så mycket bättre! Kram


2012-06-20 x 01:35:53 Hemsida: http://bsandgren.blogg.se/
Annika

Kul tävling!

Vårat köksbord ser alltid fruktansvärt ut efter varje måltid, oavsett om det är frukost, middag eller kvällsmat. Jag tar fram våran vanliga dammsugare 2-3 gånger VARJE dag och det är inte så roligt... hade varit sååå mkt lättare att ta fram en behändig Style Vac istället så slipper man släpa fram den tunga besten (dammsugarn) varje gång :) Det hade underlättat min vardag..


2012-06-20 x 10:36:24
Josefine K

Jag skulle absolut behöva en sådan. Har en katt här hemma som fäller en massa hår speciellt i soffan där hon ligger och sover.. =)


2012-06-20 x 11:47:23
Tess J

Jättekul!!!

Jag behöver en sådan.. sett att många andra har samma anledning som jag: En katt!

Det blir hårigt värre. Man funderar nästan på o snagga katten nu till sommarn ;)

Men med en sån här dammsugare så behövs inte det hihi :o)


2012-06-20 x 13:43:14
Fredrika T

Hej!Jag är med och tälvar. En sån här behöver vi hemma till allmän städning. Alltifrån frukost smulor, damm och vanligt stök. Helt enkelt en allt-i-allo-grej som alla i familjen kan använda och dessutom LÄTTHANTERLIG. :)


2012-06-20 x 16:11:32
Emma

Största anledningen är min katt (som egentligen inte alls är så stor), en långhårig liten flicka som lämnar en matta av hår vart hon än går. För att inte tala om hur mycket sand hon sprätter utanför sin kattlåda. Självklart är det omöjligt att springa omkring med dammsugaren varje dag efter henne, så en handdammsugare vore perfekt! Då kunde jag dammsuga upp lite där det behövs eftersom.


2012-06-21 x 11:00:49
Raija W

Oj vad bra, en dammsugare vill jag ha! Smulorna fanns vilket gör att man vill ha en dammsugare till hands! Orkar inte med bök blir bara en massa stök - skönt med en dammsugare tills hands som är inom en rimlig distans. Vit, rosa eller grön alla är säkerligen lika skön(a). 

Jag vill så gärna vinna så smulorna kan försvinna!!


2012-06-21 x 23:45:08
Sonya

En handdammsugare är alltid bra att ha här hemma där det är full rulle med fyra småttingar och två vuxna. Det blir mycket snabbstädning och detta hade varit mycket praktiskt för just oss, så slipper vi ta fram den stora klumpiga dammsugaren varenda gång!


2012-06-24 x 22:49:13
Eva

I ett hem med storfamilj plus en katt finns det alltid fullt av smulor och hår som behöver dammsugas upp.


2012-06-24 x 23:22:08
Pauline

Faktiska, knastrande, stickande brödsmulor och ris, lek-lera som torkat till småsmulor under ens fötter kring en tre:a på 5 bebodda.. behöver jag säga mer? Behovet finns här!


2012-06-25 x 00:44:14
Victoria Ruthberg Plomp

Genom att bara titta på denna läckra damsugare vill man ju vara med att tävla(!) men även pga dess funktion - att hålla rent efter våra två småttingar!:) Den är både snygg och praktisk att ha stående i köket!


2012-06-25 x 13:59:38
Christin

Jag är med :-)Har fyra små anledningar till varför den här vinsten vore perfekt för mig. Har sen tidigare två 11 åriga katter och i början av sommaren åkte jag och min sambo till ett katthem för att fika och titta på söta katter (trodde vi) Slutade med att vi kom hem med två vilda små 1 åringar. Det har blivit ett väldigt busande sen dess ♥ Så en sån här smidig dammsugare vore perfekt att dra fram när dom haft sina bus som alltid resulterar i hårtussar högt och lågt :-)Hoppas på vinst!

//C


2012-06-25 x 15:14:13
Israa

Jag är med!

Surt att behöva släppa runt på dunder-dammsugaren, speciellt när man ska sopa efter fåglarna 3gånger om dagen!


2012-06-25 x 22:53:05
Marina

Jag vill väldigt gärna vara med i utlottningen! Den skulle vara perfekt hemma hos oss då vi har hund :)På sommaren fäller han en hel del, på höst/vinter drar han med sej sand och grus in. Och hur perfekt är den inte när dammråttorna börjar krypa fram under sängen :) Dessutom är den himla fin att titta på!


2012-06-26 x 14:52:42 Hemsida: http://irethdesign.blogg.se/
Linda

Åh vad perfekt det skulle vara med en liten smidig dammsugare när man ser smulor eller damm :) Att slippa ta fram de stora dammsugaren, har mörka golv där ALLT syns...


2012-06-27 x 16:07:55 Hemsida: http://pindus.blogg.se/
Lisa

Jag är med :) skulle vara helt underbart att ha en sådan tillhands när jag smyckar då det alltid hoppar iväg smyckesdelar här och där :D


2012-06-28 x 21:25:12 Hemsida: http://lisassmycken.blogg.se/
Ida B

Med två små barn i huset blir det många vändor med dammsugaren. Kring matbordet när lilla tjejen försöker äta själv och det blir mackaroner som far till höger och vänster blandat med smulor från dom älskade smörgåsrånen. I hallen dras det in sand och smuts från både skor och vagn. Så vinner jag skulle denna snygga skapelse få hedersplats på en hylla mellan hall och kök! Den hade fått jobba väl och medan jag hade sluppit dra fram den stora tunga dammsugaren varje dag.Åh vad jag hoppas!!Trevlig sommar!

MVH

Ida B


2012-06-30 x 23:27:35
ElinAmanda

Åh, jag vill verkligen vara med och tävla om denna. Flyttade nämligen nyss hemifrån och pengarna är det ju inte så gott om. Har inte någon dammsugare så min mor får åka fram och tillbaks med deras så att vi kan få städa någon gång. Skulle underlätta väldigt mycket att ha denna lilla filur, så att mammas stora dammsugare slipper släpas upp och ner för trappor och in och ut ur bilen var och varannan vecka.Håller tummarna! :)


2012-07-01 x 13:48:54 Hemsida: http://elinamanda.webblogg.se/
Emma-Marie

Att kunna få bort smulorna från bordet och bänken utan att behöva tappa dem på golvet. Även att lätt kunna få bort dem fina hundhåren man älskar men inte gillar att ha mängder utav framme får man lätt bort med denna. En snygg design dessutom som man kan låta stå framme och vara stolt över.Hoppas och tror att turen är med mig denna gång.


2012-07-01 x 22:19:42
Eva

Jag skulle verkligen behöva en sån dammsugare! Även fast barnen är stora så blir det massor av smulor i köket. Fattar inte, trodde det skulle bli bättre när barnen blev större... men inte då :) Så kom ena grabben hemsläpandes på en katt förra året.. och dessutom en långhårig. Det är katthår precis överallt!! Så en handdammsugare skulle vara perfekt hemma hos mig! :)


2012-07-02 x 08:58:18

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?