Avlång gångmatta i sovrummet


Har totalt glömt bort att visa våran nya, väldigt tjusiga matta till sovrummet. Det är en avlång "gångmatta" som vi placerat framför sängen, precis i dörren på väg in till rummet. Först hade vi tänkt oss en beige matta men vi upplevde att det kanske skulle kännas för "blekt" - och lite trist - och använde istället denna mattan som ni kan se på bilderna. Jag älskar verkligen mönstret och färgen (som för övrigt passar perfekt in till våra Edland-möbler, som är i precis samma, mörkgråa färgskala). Rummet känns verkligen så mycket mysigare att vistas i nu. Tänk att en matta faktiskt kan göra så pass stor skillnad! Det tror man inte egentligen. Och vi som inte alls hade tänkt att ha någon matta därinne, egentligen.

Mattan kommer ifrån RugVista som säljer både moderna mattor och - hör och häpna -  riktigt fina orientaliska mattor! Jag har väl alltid var lite "anti" vissa typer utav just orientaliska mattor. Men det finns väldigt tilltalande modeller som passar in även i ett modernt hem, så även jag känner att det nog dags är att tänka om även på den biten. Och nuförtiden är det ju faktiskt både populärt och modernt att ha orientaliska mattor, och orientalisk textil överhuvudtaget. Vi har tidigare erfarenhet utav RugVistas mattor och de motsvarar verkligen förväntningarna. När vi klickade hem våran första matta därifrån så tyckte vi t om att den var finare i verkligheten än på bilden - oftast brukar det ju  tyvärr vara tvärtom...! Måste säga att vi är verkligen otroligt nöjda med våra mattor därifrån (flera kommer - visas inom kort) och kommer i framtiden alltid att göra eventuella köp därifrån. I alla fall vad gäller mattor som man gärna vill skall vara utav lite finare slag.

I och med detta kan jag även passa på att tipsa om att RugVista just nu har en stor flyttrea med 20-60 % rabatt på allt med fri frakt.

Till vänster: Gardinerna - i två olika färger tillsammans - kommer från SweetHome. Fåtöljen är en "Hedda"-fåtölj (med tillhörande fotpall) från Åhléns. Till höger: Gångmattan "Berkley" i sovrummet har måttet 300x80 cm. Ett helt perfekt mått till sovrummet och mattan ligger så fint framför sängen. Detta var verkligen en detalj som gjorde pricken över i:et. Glad att vi vågade satsa på en något mörkare matta med detta mönster. Verkligen ett lyft för hela rummet, - ibland behövs det inte mer än så...
Emma Ultege

Fin matta! Påminner ju lite om Versace på ngt sätt tycker jag..? :)


2012-06-11 x 11:50:27
Luisa

Drar sovrum ser jätte mysigt ut :-) Ger mig stor inspiration och ork att börja göra om hemma :)


2012-06-11 x 22:10:11
Denise Lager

Jättefin matta ju


2012-06-13 x 12:48:01
Fatima K

ÅHH, så fint du gjort. Avis :)


2012-07-25 x 14:10:48

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?