Tävling! Vinn två kuddar med tryck från Rofa.seIdag är det dags att dra igång en fantastisk tävling i samarbete med Rofa.se, ett företag som säljer underbara, personliga presenter. På hemsidan finns alltifrån heminredningsartiklar, barnkläder (och vuxenkläder också, för den delen...) och mycket mer! Allt med en personlig prägel, förstås, eftesom Du kan välja ditt alldeles egna tryck på produkten.
Varför inte brodera familjens efternamn på några kuddar, och pryda dem i vardagsrumssoffan? Eller en fin och kärleksfull present - lagom till alla hjärtans dag - med kuddar broderade med Ditt och Din älskades namn...? Möjligheterna är förstås många.

Två stycken kuddar "Orion" i färgerna marin eller beige står på spel. Du bestämmer själv vilken/vilka färger du önskar på dina kuddar, om du vinner, och om du vill ha någon text broderad eller inte.
Alla kan vara med och tävla, även Du som inte har en egen blogg:

För dig som har en egen blogg:
Surfa in på Rofa.se och välj ut en produkt som du personligen gillar. Länka till Rofa.se (använd gärna bilder samt egen, valfri text), och länka även hit till Inredningstipset.se och tipsa om tävlingen för dina läsare. Skriv sedan en kommentar med ditt namn och berätta att du är med och tävlar. Glöm inte att länka till din egen blogg/tävlingsinlägget så att vi kan se att du verkligen är med och tävlar.

För dig som inte har en egen blogg:
Surfa in på Rofa.se och välj ut en produkt som du personligen gillar. Skriv ett mail med länk till Rofa.se (bifoga gärna bilder samt egen, valfri text), och länka även hit till Inredningstipset.se och tipsa om tävlingen för minst tre vänner från din maillista. Skriv sedan en kommentar med ditt namn och berätta att du är med och tävlar. Glöm inte att skicka en kopia utav mailet till oss (inredningstipset@live.se) så att vi kan se att du verkligen är med och tävlar.
Tävlingen pågår fr om idag den 24:e januari och två veckor framöver. Sista tävlingsdag är fram tills klockan 00.00 den 7:e januari. Vinnaren meddelas dagen därefter, med hjälp utav en slumpgenerator. Vinnarbeslutet kan ej överklagas.

Elisa L

Åh jag blev visst först ut verkar det som :)

Jag är med och tävlar och skickar mail till er nu.. mitt namn och mailadress skriver jag in i rutan här ovanför.

Min favoritprodukt var en beige pläd som matchar kudden Orion.. jag gillar den kudden i beige färg skulle vilja ha två matchande.Kram!

Elisa


2012-01-24 x 15:21:16
Elisa L

Åh jag blev visst först ut verkar det som :)

Jag är med och tävlar och skickar mail till er nu.. mitt namn och mailadress skriver jag in i rutan här ovanför.

Min favoritprodukt var en beige pläd som matchar kudden Orion.. jag gillar den kudden i beige färg skulle vilja ha två matchande.Kram!

Elisa


2012-01-24 x 15:21:16
Marita Andersson

VIll också vara med.. mailar dig och kan också länka från FB :)


2012-01-24 x 18:04:23
Britt-Marie

Underbar tävling... !

Jag gillar verkligen de marinblå kuddarna... så underbara och fina, med detta marina temat. Två stycken sådana hade jag velat ha med tryck med vårat familjeefternamn... vilken fin present till oss alla att ha i vardagsrummet...Hoppas på stor tur... för detta var en kanonvinst...


2012-01-25 x 15:11:52
Sanna

Jag är gärna med och tävlar och min favorit produkt blev den snygga pläden med samma tema som kudden.Länkat: http://mammasvardag.blogg.se/tavlingar/2012/january/tavlar-om-tva-kuddar.html#commentKram Sanna


2012-01-28 x 02:18:10 Hemsida: http://mammasvardag.blogg.se/
axdal mamma till Tove och Lykke

åhh jag hittade en stor favorit Barnteckning - Herr

skulle vara så häftigt att ge till pappan i familjen nån gång.. :)jag har länkat här. http://axdal.se/troll/2012/01/31/7-feb-kuddar-hos-inredningstipset-se/


2012-01-31 x 08:22:19 Hemsida: http://axdal.se
axdal mamma till Tove och Lykke

föresten jag tror du skrivit fel på avslutings datumet :)

7 januari har ju redan varit :P


2012-01-31 x 08:23:30 Hemsida: http://axdal.se
Anette Gustavsson

Åh fantastiskt jag är gärna med =)

Skulle vilja ha beigea kuddar... och så skulle jag i framtiden också köpa en matchande pläd... så fint det skulle bli :)


2012-01-31 x 11:35:36
Helene

Sjukt bra tävling!!!!!

Tipsar direkt från min mail....... tyvärr har jag inte blogg..... :)))Helene!


2012-01-31 x 13:00:45
korven

Älskar den multifärgade kristallkronan, så unik!Jag tävlar då jag älskar inredning men inte har råd att unna mig så mycket. Livet som student liksom. Hur som haver så har jag flyttat in hos min pojkvän, en lägenhet inredd av hans ex. Ja, du hör ju själv! behöver lite egna grejer!!!


2012-02-01 x 22:40:36 Hemsida: http://enlitenkorv.blogg.se/
Elin K

Ooh, så många fina saker hos Rofas sida, jag skulle vilja ha massa saker men faktiskt mest kristallkronan - som korven skrev, men jag gillar också plädarna och kuddarna... OM, OM, OM jag vinner... så vill jag ha två beige kuddar såna som på bilden... fast beige... en med tryck och en utan... :)

Fast jag skulle inte behålla dem själv utan skicka som present till en god vän :)


2012-02-02 x 12:11:08
Jessica

Åh vilken tävling och åh så mycket fint hos ROFA!

Jag gillar de beige kuddarna. SKulle så gärna vilja vinna för det fanns så mycket fint.

jag tipsar via mail, för jag har nyligen slutat blogga.. hoppas det duger :)Kram! Jessica


2012-02-07 x 15:26:44

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?