Vit skänk till hallen


Igår påbörjade jag ett litet "projekt" att bygga ihop denna vackra, vita skänk som kommer att placeras i våran hall. Det var minst sagt ett projekt att montera ihop denna skänk, beskrivningen var defintivt inte den bästa och tydligaste (och då har jag monterat ihop många, många möbler i mitt liv...). Men jag antar att priset (1150:-, halva priset av originalpriset) kompenserade den saken.

Tidigare har vi haft en Malm-byrå från IKEA med sex lådor i våran hall. Denna sålde vi för ett tag sedan, och det kändes faktiskt väldigt skönt (och tacksamt) att bli av med det enorma åbäket! Jag är faktiskt väldigt trött på just "MALM"-serien. Nästan alla har ju någon form utav denna möbelserie i sitt hem.
Visst är de populära, men är de snart inte lite uttjatade också? Vi hade tidigare en MALM-säng t om, som vi sålde. Också skönt att bli av med den. Snart är det också dags för att införskaffa en ny säng. Det skall bli roligt med lite nytt, och fräscht! En ny bäddmadrass ska vi nog också köpa till oss - när vi ändå är i farten...
Härligt!

Vilken det är får ni se inom kort...
Ida K

Vad fin!Kram


2012-02-29 x 18:39:03
Mikaela

Haha! :) vi har en likadan hemma. Jättenöjd med våran. Den är så fin och perfekt storlek :)

Hoppas ni blir nöjd med eran också! Du får uppdatera hur det gick och visa oss bild :)


2012-03-01 x 01:22:04
Anonym

Raggade du till dig denna också??? ;)


2012-03-06 x 09:56:57
karolina

vart har du köpt skänken? Maila gärna tillbaka

Svar: Hej, Karolina!
Skänken kommer från Jysk, kostar runt 1000-lappen vid REA (som ofta återkommer hos Jysk) och vi betalade bara 1000 kronor totalt.

/Malin, Inredningstipset.se
Inredningstipset .se


2012-08-22 x 10:48:46

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?