Vita tulpaner är ljuvliga

 
Igår när jag var ute och handlade fick jag syn på denna ljuvliga tulpanbukett. Och just vita tulpaner som är så fint! Men faktum är att det inte är en riktig bukett, utan ett gäng plasttulpaner. Vanligtvis brukar jag inte godkänna sånt här hemma (som jag tidigare berättat är jag ju inte särskilt förtjust i plastblommor; men så länge de är välgjorda och ser äkta ut är det visserligen inget problem...).
 
Vattnet som jag beömdat mig med att hälla i vasen gör antagligen ingen större skillnad, men helhetsintrycket blir lite mer verklighetstroget tror jag. Jag blir åtminstone lite extra glad när jag ser buketten stå sådär vackert på skänken i sovrummet. Det piggade verkligen upp! Annars är det ju lite ledsamt när blommor dör. Men med denna enkla metod har man ju fina tulpaner - året om...
 
 
Våran stora, fina silverspegel (köpt från JYSK) skall skruvas upp på väggen i dagarna. Äntligen. Ripslöparen på skänken kommer ifrån MagasinHemmavid. Mycket nöjd med den färgmässigt, den passar perfekt in till tapeterna på fondväggen.