Ett sovrum får gärna vara som på hotell

Tapeter ifrån Boråstapeters kollektion, dessa hittade jag på Tapetshopen.se som hade en bra överblick.

Såhär ser vårat sovrum ut idag, efter flytten i början utav mars. Lite lathet har funnits med oss, bl a har vi inte hunnit (eller orkat...?) fästa spegeln på väggen, ännu. Mycket snack men lite verkstad, är det någon som känner igen sig? Vi kanske är lata för att det är så skönt att vara i sovrummet, man ligger ju gärna lite extra länge i sängen när det ändå är så behagligt.

Sovrummet - enligt mig - får gärna vara som på hotell, eller något liknande i alla fall. Ett sovrum skall vara mysigt, och skönt att vistas i. Det får gärna kännas lite lyxigt med olika, spännande tyger i kombination med varandra: Bomull, siden och sammet.
En romantisk stor säng med en fin sänggavel gör susen, och likaså släta lakan och ett fluffigt täcke. Bädda gör man med ett stort överkast, många kuddar och en "throw" - en filt som hastigt slängs över fotgaveln. Större kuddar á la "Comfort-hotel" har jag beställt, vilka kommer inom kort. Lampan skall också flyttas över sängen, centrerat. Sedan är det nästan helt klart.

Fler bilder kommer inom kort.

Ella

Detta såg mysigt ut :)

Fin färg på tapeten.

Kram!


2012-04-30 x 13:02:28
Anette Gustavsson

Jättesnyggt, är det boråstapeter egentligen?


2012-05-02 x 11:47:40
Annie

Vi håller på att tapetsera själva och funderar också på brun eller beige tapet till sovrummet..! Hade inte en tanke på att man kunde kombinera BÅDA färgerna! Detta var verkligen snyggt..! Kanske blir så hemma hos oss också. Bara att övertyga min kille först :)


2012-05-03 x 23:24:58
Elinlovisa.se

Fint sovrum! Håller med dig om att man gärna vill ha lite hotellkänsla!


2012-05-18 x 20:12:40 Hemsida: http://elinlovisa.se
Anonym

Myyys!


2012-05-19 x 15:19:19

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?