Låt de små också få laga mat...

...med denna underbara lekspisen i trä!
För visst är den helt fantastisk? Ilyas är jättenöjd och glad med denna spisen och har lekt så mycket så att händerna nästan blöder (okej, det var väl lite att ta i... men ni föräldrar med småbarn hemma förstår säkerligen vad jag menar). Det har varit full rulle här hemma sedan den kommit hem med posten, och så fort jag hunnit monterat ihop den.
Faktum är att han redan hade börjat att leka med tillbehören innan spisen ens var färdigmonterad... jag kan bara föreställa mig att det är svårt att hålla både fingrar och fokus i styr när man fått en alldeles egen spis, i egen storlek! Det måste väl vara alla barns dröm?
Ännu så länge så har han hunnit med att laga en "gryta" (kan det vara en mustig höstgryta...?) som han har bjudit oss på flera gånger. En annan maträtt innehöll bara salt. Kanske inte sådär jättegott...
Men kladdkaka har han väl bakat sisådär e 8-10 gånger nu. Ja, där ser man vad ett alldeles eget kök gör för lek- och matlusten.
I fantastin är i åtminstone jag proppmätt.
Spisen hittade jag på BabySmart.se <länk> för 775 kronor.
Nellie

Oj vilken gullig spis.. denna hade min son också älskat.. skönt att den är neutral i färgen och inte rosa eller typiskt babyblå...Nellie


2011-10-05 x 14:16:52
Tina

Fantastiskt fin!


2011-10-10 x 19:29:41 Hemsida: http://tinaelisabeth.blogg.se/

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?