Svart jordglob från Atmosphere

För ett litet tag sedan hittade jag en underbar, svart jordglob med silvriga detaljer från Jordglob.se. Måste säga att jag är upp över öronen förtjust i deras produkter, - och i synnerhet jordglobar överhuvudtaget! Visst är det ett mode med dessa som "komemr och går", men jag tycker att en jordglob är en värdig inredningsdetalj som borde finnas i varje hem.
Svarta (och silvriga) jordglobar har ju varit väldigt hett senaste året, och detta är en inredningsdetalj som jag tycker är både rolig och spännande. Gillar nytänkandet, och det "högglansiga" som man ju ofta stöter på i dagens inredning.

Tur är väl då att de finns i så många olika slags modeller, storlekar och färger. Mina favoriter är designglobarna från "Atmosphere", vars globar vilar på en stadig rund fot. Dessa modeller känns lite lyxigare.

Visst är de underbara?Min modell på jordgloben kallas för "Atmosphere Vision Black", från den danska leverantören "Atmosphere". En väldigt stilig jordglob med svarta hav och silverfärgade kontinenter. Globen är tillverkad utav akryl, och foten består utav aluminium.

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?