Inred med orientaliskt ljus!

Just under sommaren och den tidiga hösten passar det som allra bäst med "klassiska", orientaliska ljuslyktor. Helst vill jag ha mina ljuslyktor tända framåt kvällen, på våran mysiga balkong.
De gör sig så himla bra därute i skymningen. Orientaliska/asiatiska ljuslyktor har kommit att bli väldigt populära på senare år och är det inte så att man (nåja, nästan i alla fall...) kan hitta någon slags orientalisk ljuslykta i nästan varje hem?

Jag tycker i alla fall att orientaliska ljuslyktor nästan aldrig kan bli fel! De passar dessutom lika bra inne som ute - varför inte på balkongen (där jag har ställt mina) eller i trädgården bland blommor och blad? Personligen så tycker jag det är trevligt med inredningsdetaljer som känns unika. Gärna något som inte "alla" har.

Mina ljuslyktor som på bilderna nedan kommer från Dardarkum.se [länk] och kommer ursprungligen från Syrien. Alla produkter på deras hemsida är unika, och inte massproducerade. Dessutom "handplockade" från lokala tillverkare i små städer bortom orienten...

Här snackar vi alltså äkta, orientalisk vara!

 
Mixa och matcha olika former och färger på dina ljuslyktor!


Vackra ljuslyktor/glas med guld- eller silverdekorkant.


En optippad favorit hos mig - den rosa, ljuslyktan utav lägre modell.

Wera

Oj, så tjusiga! De här gillade jag mycket =)

Särskilt det svarta glaset , me like =)


2011-07-04 x 20:18:55
anette wiborg

Mysiga lyktor! Gilalde webshopen, men det står inga priser där? hur får man veta priserna?


2011-07-14 x 01:44:59

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?