För oss sushiälskare

För oss sushiälskare känns det ju faktiskt ganska viktigt att ha ordentliga sushiredskap till hands när (eller snarare om...) man ska göra sin egen sushi. Helst ska de vara i jordnära färger och utav naturmaterial. Bambu, keramik och cederträ kännshelt rätt.
Inte bara för att sushiredskap är fina - de gör att det också känns roligare och mer "ordentligt" att äta sin sushi. :-)

Tycker inte ni det också?

Vill ni förresten veta en liten hemlis? Jag - ett stort och hängivet sushifan - kan inte äta med pinnar. Och har aldrig försökt heller, om jag skall vara helt ärlig. Jag kommer tyvärr få skämmas ihjäl om jag någongång skulle få för mig att åka till Japan. Den dagen, den sorgen.

Tills dess äter jag min sushi enligt grottmänniska-metoden (alltså med fingrarna) eller med fuskpinnar, som visas här nedan.

 


Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?