[ Svart sovrum ]

 
Finally!

Äntligen tog jag tag i min idé om att måla väggarna i sovrummet svart. Jag har inte målat alla väggar, då mitt sovrum vetter mot en balkong har jag en vit träpanel åt det hållet (som jag lämnade helt vit). Väggfärgen är inspirerande nog (haha) från Biltema. Såhär i efterhand vet jag inte om färgen är att rekommendera - nyansen är absolut fin och "rätt" svart som jag önskat mig, men jag tycker att färgen har en tendens att fälla (?) lite och det känns ju inte helt hållbart. Små fläckiga barnhänder har en tendens att synas väldigt väl - å andra sidan är det ju också vad som förekommer om man har vita väggar, så det kanske är något jag inte ska klaga över.
 
Fördelen å andra sidan med målade väggar är att det är så lätt att rolla en extra gång (smidigt med en burk färg hemma med andra ord!) om olyckan skulle råka vara framme. Att måla väggar gör man ju i ett svep och det är det positiva att ha målat istället för tapet. Jag har fått så mycket positiva tillrop från detta projekt på mitt instagramkonto, @mylivinghome - där hittar ni även fler bilder från detta målarprojekt.
 
Jag står inför en hel del förändringar och mycket nytt på gång, håll er gärna uppdaterade på många roliga projekt som kommer att dyka upp här de närmaste månaderna.
 
 
 
 
Till vänster: Konstgjord eucalyptus, finns i många olika modeller. Dessa hittar ni hos Artflowers.se Till höger: Sänggavel från Trendrum.se, gardiner och kuddfodral från MogiHome.se